Spring til indhold
Nyhed

Bombetrussel skabte uro hos medarbejdere

25-08-2014

Arbejdsdagen i dag fik en brat slutning for de godt 60 medarbejdere i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, da en bombetrussel blev fundet i en printer i forvaltningens arbejdsmarkedscenter i Vindegade i Odense.

 

Bombetruslen medførte en øjeblikkelig evakuering af medarbejderne, hvor de tilstedeværende afsnitsledere sørgede for, at medarbejderne efterfølgende blev samlet i et lokale på det nærliggende gymnasium Odense Katedralskole.

 

- Evakueringen af vores medarbejdere forløb helt stille og roligt. Vi har en helt fast procedure for, hvad der skal ske i den slags situationer, men det er naturligvis en noget anden følelse, når der ikke er tale om en øvelse. Vi havde flere medarbejdere, som bestemt ikke brød sig om situationen, og som var rystede over dagens noget voldsomme hændelse, fortæller Dennis Mølgaard Hansen, leder af arbejdsmarkedscentret.

 

Medarbejderne måtte i al hast forlade deres arbejdsplads, og mange fik hverken overtøj eller bilnøgler med ud. Til den efterfølgende debriefing på Katedralskolen blev dagens trussel vendt med medarbejderne.

 

Rådmand i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen Steen Møller håber på en hurtig opklaring af, hvem der har sendt truslen, og dermed skabe helt ro ovenpå dagens hændelser.

 

- Det er helt uacceptabelt, at vores medarbejdere gang på gang oplever trusler i forbindelse med deres arbejde. Vi skal ikke tolerere hverken bombetrusler eller andre trusler mod kommunens medarbejdere, der bare passer deres arbejde, siger rådmand Steen Møller.

 

Medarbejderne samles i morgen til morgenmad og en debriefing i deres vante omgivelser.