Spring til indhold
Nyhed

Bolbro har talt: Ny bevægelsespark til byen

06-09-2014

432 Bolbro-borgere mødte op for at stemme på en af de seks idéer, der var på valg - og i konkurrence om de 100.000 kroner, bevilget af Odense kommune.

 

Sejren gik til idéen om at opføre en bevægelsespark på det grønne område foran Bolbro Hallen. De 100.000 kr. skal bruges på at etablere første del af bevægelsesparken – et område med dynamiske redskaber. Idé-gruppen vil søge om tilskud til at realisere resten af projektet via Forstadspuljen og lokale sponsorer.

 

”Bolbro Bestemmer”

Bolbro har fået 100.000 kroner af byrådet i Odense Kommune, og borgerne i Bolbro stemte lørdag den 6. september om, hvad pengene skal bruges til.

 

Seks idé-stillere meldte sig i kampen om at få del i pengene, og alle Bolbro-borgere over 10 år kunne afgive deres stemme.

Hver stemmeberettiget kunne fordele tre point mellem de seks ideer, og det var op til den enkelte, om man ville give alle tre point til den samme ide, eller om man ville fordele pointene mellem flere ideer.

 

Suveræn sejr

Vinderidéen høstede hele 614 point og vandt dermed en suveræn sejr. Andenpladsen fik 177 point og gik til idéen om at skabe et bytorv i Bolbro.

 

Gruppen bag idéen om en bevægelsespark havde dog søgt om alle 100.000 kroner. Så de efterlod ingen penge til de andre idéer.

 

Stemmerne blev fordelt således:

  • Bevægelsespark på det grønne område foran Bolbro Hallen: 614 point
  • Bolbro Bytorv: 177 point
  • Skoleorkester og skolekor på Provstegårdskolen: 166 point
  • Velkommen til Bolbro: 138 pointMusik i det fri: 86 point
  • Bolbro i 50’erne – et egnsspil: 77 point

 

Se idé-beskrivelserne i deres fulde længde: http://www.bolbro.net/bolbro-bestemmer