Spring til indhold
Nyhed

”Back to the 80’s” - årets store musical opført af ungdomsskolerne i Odense

12-12-2014

Rollelisten tæller et halvt hundrede unge skuespillere, sangere, musikere og dansere, der iført autentiske outfits skyder ikke mindre end 25 af epokens træfsikre hits af for fuld udblæsning. Dertil kommer et dusin af unge crew-folk, der bag scenen hjælper med teknik, sminke osv. Med Back to the 80’s rammer musicaltruppen atmosfæren og tidsbilledet lige på kornet.

 

Årets musical – nu som et fælles projekt for de tre ungdomsskoler i Odense

Det er de tre nye ungdomsskoler, UngNord, UngSyd og UngVest, som står bag årets ungdomsskolemusical. Nyd det flotte show med den nye generation af odenseanske talenter inden for skuespil, musik og dans. Årets musical ’Back to the 80’s’ er en hyldest til 80´erne – en tid hvor ghettoblasteren, professorterningen, rulleskøjter og yo-yo´en var ”in” hos alle unge.

 

Premieren er søndag d. 14. december kl. 19.30 på Magasinet i Odense, derefter forestilling hver dag, til og med d. 18. dec. Alle dage kl. 19.30

 

Billetter købes på www.ungnord.dk, www.ungsyd.dk og www.ungvest.dk. Prisen er 95 kr. for voksne, 65 kr. for børn og unge under 21 år.

 

Back to the 80’s er skrevet af den britiske manuskriptforfatter Neil Gooding, Carsten Friis er instruktør, og musicalens danseoptrin er koreograferet af Line Friis Pedersen og Marie Louise Ringsing. Eddie Mochia er orkesterleder, og kor og sangere er instrueret af Anita Lykkegård.