Spring til indhold
Nyhed

Ældre Sagen og Virksom Dialog Indgangen starter nyt samarbejde

12-08-2014

Samarbejdet skydes i gang onsdag den 13. august kl. 11.00, hvor samarbejdsaftalen underskrives af begge parter. Her kan man for første gang komme ind og hilse på de frivillige fra Ældre Sagen.

 

Et velfungerende partnerskab

Rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Per Berga Rasmussen, er glad for det nye tiltag, og han ser frem til endnu et samarbejdsområde:

 

”Det, som er rigtig fint ved at Ældre Sagen nu bliver repræsenteret i Indgangen i Dalum, er, at vi øger samspillet mellem det offentlige og de private organisationers frivillige. Tilbuddet til den borger, der besøger indgangen bliver derfor bredere, og man kan som borger få støtte og vejledning fra hele tre områder på samme adresse; borgerkonsulenterne, BorgerService og Ældre Sagen. Det er netop det, vi har villet med én fælles indgang.”

 

Ældre Sagen glæder sig

Hos Ældre Sagen glæder de sig til at komme i gang med det nye samarbejde. Fra Brita Thrane Vibæk, der er Ældre Sagens kontaktperson i Indgangen, lyder det:

 

”Vi glæder os helt vildt til at gå i gang med den nye opgave. Og I Indgangen er der jo rigtig fine faciliteter, som vi kan gøre brug af. Der er både pc, printer og et skønt sofamiljø, som vi kan tage i brug til samtalerne. Der vil selvfølgelig være nogen ting, som vi ikke kan hjælpe med, såsom visitation, men i de tilfælde er det så vores opgave at hjælpe borgerne videre til rette vedkommende,” fortæller Brita Thrane Vibæk.

 

Samarbejder i dag

Ældre Sagen og Odense Kommune samarbejder bl.a. om nedenstående projekter ud over det nye projekt i Indgangen.

 

• Spisevenner

• Demensvenner

• Besøgshunde på plejecentre

• Vågetjeneste

• Gymnastikhold for ældre

• Samarbejde med Lysningen