Spring til indhold
Nyhed

440 nye cykelparkeringspladser ved banegården

20-10-2014

Odense Kommune ser gerne at borgerne tager cyklen, når de skal rundt i deres hverdag eller med tog eller bus for at komme længere væk end deres cykel kan bære dem. Men for at give borgerne lyst til at tage cyklen, skal der være gode forhold for cyklisterne både på turen, men også når man skal sætte cyklen fra sig.

 

”At der er lyse og tilgængelige cykelparkeringspladser kan være en afgørende faktor for, om vi vælger at tage cyklen. Vi skal føle os trygge, når vi sætter cyklen fra os.”

By- og Kulturrådmand Jane Jegind

 

De nye pladser i Adamsgade er et godt bud på et lyst og tilgængeligt cykelparkeringshus, hvor man trygt kan parkere sin cykel og med god mulighed for at finde en ledig plads i et cykelstativ, så man ikke risikere, at cyklen vælter.

Det nye cykelparkeringshus er indrettet med cykelstativer i to lag, så der er masser af plads. Det er blevet gjort nemt at få sin cykel op i øverste lag, da der er en skinne, man kan trække ned og placere cyklen i og derpå skubbe cyklen på plads i højderne.

 

I anledningen af den officielle åbning mandag den 20. oktober vil der fra kl 15.30 være mulighed for at få serveret friskbrygget kaffe fra en kaffecykel og høre lækre toner fra et par lokale musikere.