Spring til indhold
Nyhed

Tegninger af verdens bedste by præmieres på Odense Rådhus

19-08-2013

Juryen består af designer og forfatter Jim Lyngvild, publikumschef i Odense Bys Museer Mette Genz, Greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, Egeskov Slot og maler, grafiker og billedhugger Sys Hindsbo. De fire kompetente medlemmer har haft en svær opgave med at vælge mellem over 300 tegninger, som Odense-børn har tegnet af verdens bedste by. Konkurrencen markerer at Odense er i fuld gang med at forvandle sig fra en stor dansk by til en dansk storby, med de mange investeringer og fornyelse af byen.

 

Forventningsfulde børn

Alle børn, der har deltaget i konkurrencen, er inviteret til prisoverrækkelsen, men der er 20 af dem, der er mere spændte end de andre. De ti vindere i hver af de to kategorier (3-4 år og 5-7 år) har nemlig ikke på forhånd fået at vide, hvilken præmie, de har vundet, så der er dømt neglebidning indtil spændingen udløses, og de finder ud af, om de har vundet en iPad mini, gavekort eller billetter til Odense Zoo eller Børnekulturhuset Fyrtøjet.

 

Erfaren DR-vært er konferencier

Det er Sofie Linde Lauridsen, kendt fra DR Ramasjang, der er konferencier. Sofie vil med sin store erfaring fra bl.a. Ramasjang Live, Sommer Summarum og MGP lede alle godt igennem aftenen med sit gode humør.

Når præmierne er uddelt har alle børn mulighed for at få en autograf fra Sofie.

 

Alle tegninger udstilles

Samtlige indsendte tegninger vil blive udstillet i rådhushallen på Odense Rådhus fra den 22.-29. august, hvor alle er velkomne til at se de flotte tegninger i rådhusets åbningstid.

Desuden bliver de 20 vindertegninger udstillet et af de steder, hvor det er meget synligt, at Odense er i forvandling; nemlig på indhegningen rundt om de arkæologiske udgravninger på I. Vilhelm Werners Plads. Her vil en forstørret udgave af tegningerne være udstillet på bannere.

 

Hvor og hvornår?

Odense Rådhus, rådhushallen, torsdag den 22. august kl. 17.00 – 18.30.