Spring til indhold
Nyhed

Succesen gentages: Kim Larsen-fest for de yngste ældre

22-10-2013

På torsdag samles 52 beboere fra 16 kommunale plejecentre i Odense – alle klar til fest, og alle under 70 år. Den såkaldte ”unge-fest” har de forrige år vist sig at være en stor succes, og derfor genbruges aldersgrænsekonceptet i år:

 

- Det har været et stort ønske for beboerne at mødes med jævnaldrende, og vi oplever, at de kommer ud af deres daglige rolle og blomstrer op, når det sker. Nogle af dem er jo kun 50 år. Af og til ser vi gamle bekendte støde på hinanden til disse fester, hvilket er helt fantastisk, fortæller leder af ’Aktiviteter i Plejeboliger’ Vinnie Skovkjær.

 

Det er ikke kun aldersgrænsen, der genbruges fra sidste år – også musiktemaet går igen:

 

- Kim Larsen Jam fungerer bare! Folk er glade, synger med og danser. Efterspørgslen på lige præcis denne musik har været stor, og vi kan da også fornemme på antallet af tilmeldte, at vi har ramt plet, siger Vinnie Skovkjær, som også personligt glæder sig til festen:

 

- Det er arrangementer som disse, der gør, at jeg elsker mit job. Det er så bekræftende at opleve den livsglæde, der stråler ud af beboerne sådan en aften.

 

Kim Larsen Jam spilles af Peter Phillipsen, og festens 52 gæster kommer fra plejecentrene: Albanigade, Lille Glasvej, Ejlstrup, Ærtebjerghaven, Korsløkke, Frederiksbroen, Næsby, Herluf Trolle, Villestofte, Sct. Hans Parken, Havebæk, Svovlhatten, Rytterkasernen, Hjallese, Sanderum og Øst.

 

Festlighederne løber af stablen:

Torsdag d. 24. oktober fra kl. 17.00-20.30

Albanigade Plejecenter, Albanigade 21 D, 5000 Odense C.

Pressen er velkommen.

 

Pressefotos af Peter Phillipsen kan downloades på http://www.peterphilipsen.dk/