Spring til indhold
Nyhed

Sanderum Døgnrehabilitering fusionerer med Lysningen

29-01-2013

Lysningen er Odense Kommunes tilbud til borgere, der af forskellige årsager har brug for et midlertidigt ophold. Formålet med et ophold på Lysningen er at få afklaret nuværende og fremtidig situation og blive genoptrænet til at kunne udskrives til egen bolig. Med fusionen med det nu tidligere Sanderum Døgnrehabilitering vil Lysningen fremadrettet kunne tilbyde døgnrehabilitering.

 

Formålet med fusionen mellem de to funktioner er at samle ekspertisen ét sted:

 

- Ved at fusionere og samle stærke fagligheder ét sted kan vi med en bred, tværfaglig og rehabiliterende indsats støtte den enkelte borger til at opnå egne mål. Altid med henblik på at genvinde mest mulig livskvalitet og stabilitet i eget liv, fortæller Jette Mark Sørensen, rehabiliteringschef i Odense Kommune.

 

De borgere, der efter et midlertidigt ophold på Lysningen har behov for et døgnrehabiliteringsforløb, vil fremover ikke behøve at flytte til en anden adresse, men kan forblive på matriklen.

 

Personalet og de sidste to beboere fra Sanderum Døgnrehabilitering er i disse dage flyttet ud på Lysningen. Siden årsskiftet er borgere, der har behov for døgnrehabilitering, startet op i lokalerne på Lysningen.

 

Lysningen rummer fremover ca. 65 midlertidige døgnrehabiliteringspladser.

 

Læs mere på www.odense.dk/lysningen