Spring til indhold
Nyhed

Revysøstre sætter gang i den på Egmont Plejecenter

19-09-2013

Søndag den 22. september står i smilets tegn, når 83 plejehjemsbeboere samles til lagkage og fællessang. Revysøstrene Betty og Judy Glosted sætter dagsordenen - efter kagebord, portvin og kaffe sørger søstrene nemlig for dagens underholdning, som byder på revyviser, fællessang og ikke mindst sjove fortællinger, der vækker glade grin.

 

Egmont Plejecenter gæstes af beboere fra hhv. Egmont, Ejlstrup, Enrum, Havebæk, Næsby, Sukkerkogeriet og Villestofte. Arrangementet gentages for beboere fra andre plejecentre den 6. oktober 2013.

 

”Musik giver livsglæde”

Idéen til en eftermiddag med fællessang opstod tilbage i efteråret 2012, hvor Vinnie Skovkjær, som er leder af ’Aktiviteter i Plejeboliger’, blev kontaktet af Glosted-søstrene, som gerne ville ud og optræde på et plejehjem. Søstrene, der også i det daglige beskæftiger sig med underholdningsbranchen, har længe haft lyst til at optræde sammen. Betty arbejder til dagligt som skuespiller, mens Judy er sprechstallmeister for Cirkus Benneweis.

 

- Min søster og jeg har tidligere optrådt for ældre, og det har været meget livsbekræftende oplevelser. Musik giver livsglæde!, fortæller Judy Glosted og fortsætter:

 

- Vores repertoire henvender sig mest til den ældre generation. Vi synger gamle revyviser, som de kender i forvejen. Vi synger for, og publikum synger med.

 

Ud over kaffen, lagkagen og det musikalske indslag er tanken bag arrangementet at lade beboerne komme hinanden ved på tværs af plejecentrene. Det kan være med til at skabe nye eller genoplive gamle relationer.

 

- Vi har flere gange oplevet, at beboerne støder på gamle bekendte, så vi har rigtig gode erfaringer med at lade de forskellige plejecentre mødes, fortæller Vinnie Skovkjær.

Rehabiliteringsleder Vinne Skovkjær, Aktiviteter i Plejeboliger, mobil 22 49 33 02