Spring til indhold
Nyhed

Rekordhøj tilslutning til herrefrokost for plejecenterbeboere

15-11-2013

Den årlige herrefrokost viser sig hvert år at være en stor succes, og i år er ingen undtagelse. 121 mandlige plejecenterbeboere har tilmeldt sig og kan se frem til en festlig onsdag eftermiddag på Møllekroen, hvor temaet denne gang er julefrokost:

 

- Der har jo lige været J-dag, og det kan man godt stadig fejre, selvom man er flyttet på plejecenter, mener leder af ”Aktiviteter i Plejeboliger” Vinnie Skovkjær, som også fortæller, at Albani har foræret overskydende nissehuer, blinkende badges og store kravlenisser fra den store J-dag til oppyntning m.m.

 

Dagens menu er det traditionelle julefrokostbord – og det er til stor glæde for mange af mændene:

 

- Jeg forhørte mig hos nogle af herrerne og fik klar besked: Bare der er leverpostej, er alt godt, griner Vinnie Skovkjær, som ser frem til frokosten:

 

- Det varmer hvert år mit hjerte at opleve sammenholdet og den gode stemning, der er mellem mændene. Snakken går på tværs af plejecentrene, og gamle bekendte genser hinanden, fortæller hun og tilføjer, at intet kunne lade sig gøre uden det store arbejde, som både plejepersonalet, de frivillige og medarbejderne fra ”Aktiviteter i Plejeboliger” lægger for dagen.

 

Efter maden vil Niels-Peter Holm underholde med vittigheder, og husorkesteret Swingetten vil tro mod aftenens tema holde den gode stemning kørende med glade julesange.

 

Der er tilmeldte til arrangementet fra samtlige kommunale plejecentre i Odense.

 

Det sker:

Onsdag den 20. November kl. 12.30-16.00 på Møllekroen, Brolandvej 7 – Bullerup – 5320 Agedrup. Pressen er velkommen.