Spring til indhold
Nyhed

Ny indgang til Odense Slot

11-12-2013

Der er mange charmerende indgange til Odense Slot, men de er ikke alle sammen lige brugervenlige. Derfor har By- og Kulturforvaltningen valgt at bygge en fælles indgang til Odense Slot.

 

- Vi arbejder målrettet på at gøre By- og Kulturforvaltningen mere tilgængelig for både borgere og erhvervsliv. Og vi indfører princippet om én indgang på mange niveauer”, siger Steen Møller, der er rådmand i By- og Kulturforvaltningen.

 

Den nye fælles indgang til By- og Kulturforvaltningen er derfor et rigtig godt billede på, hvad der sker i hele forvaltningen i øjeblikket.

 

- Vi har allerede én indgang for erhvervslivet og én indgang for landmændene. Nu har vi også én stor fælles indgang. Og det er i virkeligheden et meget synligt tegn på en udvikling i forvaltningen, hvor vi hele tiden arbejder på at imødekomme borgere og virksomheders behov og organisere os efter det, siger direktør i By- og Kulturforvaltningen, Stefan Birkebjerg Andersen.

 

Den nye indgang bliver bemandet med sagsbehandlere og administrativt personale fra Byggesag og Erhvervskontakten, der forventer mellem 50 og 70 besøgende dagligt.

 

- Det bliver nemmere for vores besøgende at få den service, de har brug for. De skal bare møde op ét sted, så sørger vi for, at de enten får svar på deres spørgsmål eller bliver fulgt videre i systemet, siger Mette Beck-Nielsen, kontorchef i Byggesag og Erhvervskontakten.

 

Officiel indvielse

Alle ansatte i forvaltningen er inviteret med til indvielsen af den nye fælles indgang i dag tirsdag den 18. juni 2013 kl. 9-10. Her vil rådmand, Steen Møller, og direktør, Stefan Birkebjerg Andersen, holde taler for de ansatte for at markere den store dag i By- og Kulturforvaltningen. Og pressen er naturligvis også meget velkommen.

 

Den nye fælles indgang ligger lige til højre, når man går gennem porten fra Nørregade.

 

Åbningstiderne er kl. 10-15 mandag - torsdag. Fredag fra 10-12.