Spring til indhold
Nyhed

Ny chef for Bystrategisk Stab

20-09-2013

Bystrategisk Stab, under Borgmesterforvaltningen i Odense Kommune, har fået ny chef. Den nye chef bliver Jannek Nyrop, der kommer fra en stilling som chefarkitekt samme sted.

 

- Jeg glæder mig meget til at forsætte arbejdet med at udvikle Odense fra en stor dansk by til dansk storby. Jeg er sikker på, at jeg i min nye rolle får rig mulighed for at bruge både min erfaring og viden om organisationen, men også mit store netværk både inden for og uden for Odense Kommune, siger Jannek Nyrop.

 

Netop Jannek Nyrops indgående kendskab til både byudviklingsprojektet og organisationen har været afgørende for, at man endte med at pege på ham i rollen som chef for et af Odenses største udviklingsprojekter pt.

 

Brænder for sagen

Der kom i alt 8 ansøgninger på stillingsopslaget. Blandt dem var der imidlertid ingen oplagte kandidater. I stedet for at bruge kostbar tid på genopslag eller headhunting, valgte Odense Kommune at kigge indad for at vurdere mulighederne for intern rekruttering/omorganisering.

 

- Vi erkendte, at Jannek Nyrop har rigtig mange af de kvaliteter, der skal til for at føre vores ambitiøse byudvikling et skridt nærmere målet. Som chefarkitekt er han allerede dybt involveret på det faglige plan og med både ledererfaring, stort netværk og et brændende engagement for sagen, var vi faktisk ikke i tvivl, siger stadsdirektør Jørgen Clausen.

 

Transformation af Odense

Stillingen som chef for Bystrategisk Stab blev ledig efter, at den tidligere chef, Anne Velling Christiansen, fik job som udviklingsdirektør i Slagelse Kommune.

 

- Der ligger et rigtigt godt og grundigt fundament at arbejde videre på. Sporene er lagt, og nu handler det om at realisere vores mål om en tranformation af Odense. Jeg glæder mig, slutter Jannek Nyrop.

 

Jannek Nyrop har tidligere været blandt andet direktør for Byfornyelsesselskabet Odense, Byplanchef i By- og Kulturforvaltningen og Planchef i Borgmesterforvaltningen. Han starter i det nye job den 1. oktober.

Mere information:

Jørgen Clausen, stadsdirektør, telefon 6551 1001/4043 4424, mail jc@odense.dk

Jannek Nyrop, chef for Bystrategisk Stab, telefon 6551 1180/2027 6149, mail jny@odense.dk