Spring til indhold
Nyhed

Lille virksomhed fik VIP-behandling

28-11-2013

- Odense ligger centralt, og vi har kunder i hele landet, så det var et oplagt valg. Og byen har vist sig at være langt bedre end sit rygte, siger Rikke Polenz Gohlke, der er partner i Bentsen Emballage.

 

- I erhvervssammenhænge bliver Odense ofte haglet ned og kritiseret, men det billede kan vi slet ikke genkende. Vi har fået fantastisk hjælp og rådgivning hos Erhvervskontakten, som lynhurtigt satte en topprofessionel kæde i gang, siger Rikke Polenz Gohlke.

 

Bentsen Emballage er en lille emballagevirksomhed, der sælger transport og salgsemballage til små, mellemstore og store virksomheder. Den består af tre partnere og en enkelt medarbejder.

 

- Vi fik lynhurtigt kontakt til flere ejendomsmæglere i byen, som kom med gode bud på lokaler. Og tre måneder efter tanken om en flytning for alvor var født, flytter vi nu til Odense. Vi synes, at vi har fået VIP-behandling, selv om vi bare er en lille virksomhed, siger Rikke Polenz Gohlke.

 

Det var HD Ejendomme, der hjalp Bentsen Emballage med at finde lokaler i Odense. Og her mærker de en spirende, men stigende interesse for at flytte erhvervsvirksomheder til Odense.

 

- Vi er rigtig gode til at samarbejde i Odense, og vi har efterhånden en del virksomheder, der flytter til Odense andre steder fra – også fra København, siger erhvervsmægler Søren Larsen fra HD Ejendomme.

 

Det nære samarbejde med Odenses erhvervsmæglere, er helt afgørende for Erhvervskontaktens arbejde.

 

- Bentsen Emballage kontaktede os med et ønske om, at flytte til byen i et moderne kontormiljø. Med afsæt i deres behov, matchede vi de placeringer, som kunne efterkomme virksomhedens krav og ønsker. Vores samarbejde med erhvervsmæglerne, har derfor haft stor indflydelse på, at vi fandt en god placering til Bentsen Emballage, siger Rikke Roskjær, Konstitueret leder af Erhvervskontakten.

 

Nyheden glæder naturligvis Odenses borgmester.

 

- Optimismen spirer i Odense, og vi er midt i en stor forandring af den gamle industriby. Det får stadig flere og flere øjnene op for, og det er fantastisk, at vi er i stand til at tiltrække virksomheder fra de andre vækstcentre i Danmark. Det kan vi da kun juble over, siger Borgmester Anker Boye (S).

 

Bentsen Emballage, der også producerer pappaller til møbel-, fly-, tekstil- og kosmetikindustrien, flytter ind på Agerhatten i Odense SØ mandag den 2. december 2013.

 

De tre partnere i Bentsen Emballage er: Rikke Polenz Gohlke, Lars Bryde og Birger Bentsen.