Spring til indhold
Nyhed

Erfaren mand chef for ny Vollsmose-enhed

01-03-2013

Odense Byråd besluttede i starten af året, at der skal etableres en ny enhed, der skal stå for indsatserne i Vollsmose, særligt med henblik på gadeplansindsatsen og arbejdet med de mest belastede familier i området. Nu er stillingen besat. Det blev den 60-årige Lars Bo Kjær, der bl.a. er tidligere politiinspektør og socialdirektør. Han kommer aktuelt fra en stilling i Københavns Kommune som operativ leder af Københavns Brandvæsen.

 

”Det er med stor glæde, at Odense Kommune kan meddele, at vi har fundet en yderst kompetent chef til området. Vi siger velkommen til Lars Bo Kjær som perfekt matcher den profil, som kommunen ønsker til at varetage det centrale arbejde i relation til at holde ro på og skabe sammenhæng i indsatserne i Vollsmose. Lars Bo Kjær er Master of Public Administration fra Copenhagen Business School (CBS) og har med sine tidligere jobs som både politiinspektør og socialdirektør en unik kombination af kompetencer. Derudover er Lars Bo Kjær klart en person, der skaber samarbejde og fremdrift på en organisation og i beslutningsprocesserne. Det har også været et stærkt grundlag for ansættelsen”, siger direktør Peter Pietras, fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, hvor den nye Vollsmose-enhed skal forankres.

 

Stadsdirektør Jørgen Clausen ser også hen til ansættelsen af Lars Bo Kjær.

 

”Den nye enhed, som byrådet har besluttet at etablere, er en meget vigtig del af den kommende indsats i Vollsmose. Vi laver nu en enhed, der går på tværs af forvaltningsskel og aldersskel. Det er derfor glædeligt, at vi så hurtigt har fundet en velkvalificeret chef, der kan tiltræde allerede den 1.april, og derfor være med til at opbygge den nye enhed fra starten, siger Jørgen Clausen.

 

Lars Bo Kjær glæder sig til at tiltræde sin nye stilling.

 

”Det er en ny stor udfordring for mig, hvor jeg formoder at få alle mine erfaringer og kompetencer i spil. Vollsmose er jo et mangfoldigt område rigt på menneskelige ressourcer, men også et område, hvor problemer af både social og kriminel karakter ind imellem præger bybilledet og sætter dagsordnen i medierne. Det gør jobbet særdeles interessant for mig med min baggrund indenfor både politiet og det sociale område. Jeg glæder mig også til at få mine ledelsesmæssige og personlige egenskaber i spil i mit nye job”, lyder det fra Lars Bo Kjær.

 

Lars Bo Kjær har været politikommissær og derefter politiinspektør hos Rigspolitiet. Siden blev han bl.a. socialdirektør i Roskilde Kommune, og er, som nævnt, operativ leder af Københavns Brandvæsen, indtil han tiltræder sin nye stilling.