Spring til indhold
Nyhed

Enigt By- og Kulturudvalg beslutter budgetbidrag

24-05-2013

-Det har som i de andre udvalg været en svær opgave, men By- og Kulturudvalget har taget den på sig og fundet de nødvendige løsninger. Konsekvensen bliver både reduktioner i forhold til servicen og i antallet af administrative medarbejdere i forvaltningen, siger rådmand Steen Møller (K).

 

I en for Odense Kommune svær tid er By- og Kulturudvalget nødt til at prioritere benhårdt, og det gælder også i forhold til anlægsopgaverne. Derfor har udvalget været tvunget ud i en prioritering.

 

-Det glæder mig, at det er lykkedes os at finde finansieringen til at etablere Stibroen på én gang med to ud af tre mulige perrontilgange. Samtidig glæder det mig, at vi har sikret os, at vi får det P-henvisningssystem, som både borgere og erhvervsdrivende længe har efterspurgt, siger rådmand Steen Møller. Udvalget har til gengæld bl.a. beskåret projekter i Kvarterplanen.

 

By- og Kulturudvalgets budgetbidrag skal behandles af Økonomiudvalget og byrådet i de kommende måneder, og Odense Kommunes samlede budget bliver forhandlet på plads i løbet af september.