Spring til indhold
Nyhed

Dansktophittere giver den gas

18-03-2013

Det vidner det store antal tilmeldte også om. Hele 388 plejecenterbeboere har takket ja til invitationen om at deltage i Musikfestivalen, som foruden sang og dans også byder på et veldækket frokostbord med blandt andet laks, hønsesalat, frikadeller, leverpostej og oksebryst. Det høje antal deltagere skyldes, at musikfestivalen er utrolig populær.

 

Ifølge rehabiliteringsleder Vinnie Skovkjær er arrangementet noget, som beboerne ser frem til.

 

- Det er noget, beboerne virkelig glæder sig til. Snakken om arrangementet begynder lang tid inden selve festivalen, så det er rigtig populært, fortæller hun.

 

Beboerne får lov til at ønske, hvilket band de gerne vil høre, men det er i sidste ende personalet, som tager beslutningen om, hvilket band der skal bookes. Musikken er populær, men muligheden for en dans er bestemt også en vigtig del af dagen.

 

- Der går ikke mange sekunder, før dansegulvet er fyldt. Vi har fået opbygget en god dansekultur. Det tog nogle år, men det er virkelig blevet populært, fortæller Vinnie Skovkær.

 

Det store arrangement er noget af et puslespil, så både ansatte og frivillige arbejder på at få alle detaljerne på plads. Der er en masse logistik, som skal planlægges, og Idrætshallen skal pyntes, så den ligner en festsal. Anstrengelserne er dog det hele værd for både personale, frivillige og deltagerne. Der bliver nemlig hygget igennem med både mad, sang og dans.

 

Tid og sted

Onsdag den 20. marts kl. 10.30-14.00 Odense Idrætshal

 

Pressen er velkommen