Spring til indhold
Nyhed

Byråd stiller op til kamp mod de udsatte

30-10-2013

Kl. 16.00 vil banen ved Kirkens Korshærs herberg i Benediktsgade være fuld af utålmodige og rastløse fodboldben tilhørende byens udsatte og byens politikere. Den årlige kamp mellem de to hold skal spilles.

 

De udsatte har stillet hold blandt brugerne fra St. Dannesbo, Varmestuen og fra Værested Blochhuset og er meget opsatte på kampen. Der er dermed lagt op til hård modstand til byrådsholdet, som er stillet af rådmand Peter Rahbæk Juel (S) fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen. Han er en af initiativtagerne til den årlige fodboldkamp.

 

Holdet tæller, udover rådmanden selv, Mark Grossmann (V), Kasper Westh (SF), Mohammed Mansour (Den Frie Liste), Dahir Jama Roobleh (Den Frie Liste), Alex Ahrendtsen (DF) og Christian Skov Frederiksen (S) samt Karsten Kærby, der er tidligere konservativt byrådsmedlem.

 

- Vi forventer et brag af en kamp. Sidste år vandt byrådet for første gang, så byen svirrer af rygter om en stor lyst til revanche, siger Peter Rahbæk Juel.

 

OB og Carlsberg Sport sponsorerer spillertøjet som de to hold vil optræde i til torsdagens kamp. OB har igennem mange år bakket aktivt op om gadefodbolden for hjemløse. Både igennem de årlige kampe, men også gennem støtte med udstyr til Hjemløselandsholdet, OMbold og herbergerne i Odense. OB’s trænere har ved flere lejligheder medvirket ved holdenes træningssessioner.