Spring til indhold
Nyhed

Bestil tid til nyt pas – og slip for kø

16-04-2013

Hvert år i maj og juni måned er det højsæson for at få lavet nyt pas. Danskerne skal have fornyet pas til deres sommerferie, eller de har opdaget, at deres pas er blevet væk. Det betyder mange mennesker i Borgerservice, og dermed også lange køer.

 

Men nu har BorgerServiceCenter Odense lanceret et nyt tilbud, som du kender det fra lægen, tandlægen eller frisøren: Bestil din tid på odense.dk/pas – og slip for at stå i kø.

 

Borgerservicechef Hanne Sørud fortæller:

 

”Vi ved, at maj og juni måned er rigtig travle, fordi mange skal have lavet pas. Men dem, der bestiller tid i forvejen, slipper nu for at stå i kø. Derfor håber vi, at flere vil bestille tid på de stille tidspunkter, så køen bliver kortere for alle andre.”

 

Når du bestiller tid til nyt pas, skal du angive, hvor mange, der skal have nyt pas. Og om I selv medbringer pasfoto eller skal have taget pasfoto i Borgerservice. Derefter vælger du den tid, der passer dig – og bestiller den tid.

 

BorgerServiceCenter sørger desuden for at sende dig en påmindelse om, hvornår du har bestilt tid.

Hvert år bliver der lavet 13.848 nye pas i BorgerServiceCenter i Odense. 4306, altså omkring en tredjedel af dem, bliver lavet i maj og juni måned.