Spring til indhold
Nyhed

Åbent hus og dialogmøde: Teknologi som en af løsningerne på ny velfærd i Odense

10-06-2013

For at vi kan udvikle vores velfærd, er det nødvendigt at tænke nyt. Velfærdsteknologi er en del af løsningen, og derfor er det velfærdsteknologi, der er på dagsordenen på dag 2 for Odense Kommunes velfærdskampagne. Her gør velfærdskaravanen holdt ved bostedet Munkehatten, som er en af de institutioner i Odense Kommune, der er længst fremme i forhold til at afprøve og bruge forskellige velfærdsteknologier i det daglige.

 

Du har selv mulighed for at opleve teknologierne i praksis, når Munkehatten sammen med nabo-institutionen plejecentret Svovlhatten inviterer indenfor til åbent hus fra kl. 14 til 17. Her vil medarbejdere og beboere vise nogle af de teknologier, der skaber glæde og frihed i hverdagen.

 

Senere samme aften inviterer Munkehatten til dialogmøde om brugen af velfærdsteknologi som et af svarene på de udfordringer, vi står over for. Her deltager bl.a. ældre- og handicaprådmand Jane Jegind (V), borgmester Anker Boye (A) Kasper Westh (F) fra Ældre- og Handicapudvalget, Ældrerådets formand Merete Helgens og Handicaprådets formand Birthe Malling. Peter Julius fra Public Intelligence er konferencier.

 

Alle er velkomne til både åbent hus og dialogmøde. Tilmelding er nødvendig til dialogmødet på: adhau@odense.dk eller tlf. 63 75 30 31 senest mandag den 10. juni.

 

ÅBENT HUS

Tirsdag den 11. juni kl. 14.00-17.00

Plejecenter Svovlhatten, Svovlhatten 2 B, 5220 Odense SØ

Munkehatten, Munkehatten 4-6, 5220 Odense SØ

 

DIALOGMØDE OM VELFÆRDSTEKNOLOGI

Tirsdag den 11. juni kl. 17.00-19.00

På Munkehatten, Munkehatten 4-6, 5220 Odense SØ

 

Se mere om arrangementerne og om kampagnen "Sammen om velfærd" på www.odense.dk/sammenomvelfaerd