Spring til indhold
Nyhed

Tyrolerfest på Møllekroen

26-11-2012

Over 100 mandlige beboere fra Odenses plejecentre mødes i festligt lag. Temaet er tyrolerfest, og menuen står derfor på wienerschnitzel med pommes saute, ærter og let brunet smør. Hertil følger naturligvis en øl og en snaps.

Det er ”Aktiviteter i plejebolig”, der arrangerer festen. I det daglige står de for mange aktiviteter rundt omkring på byens plejecentre. Derudover har de en række særlige arrangementer på plakaten. Ofte er de målrettet bestemte grupper. Nu er det mændenes tur til at feste.

Damer ingen adgang
Formålet med en herrefrokost er at samle alle mænd på tværs af de odenseanske plejecentre. Hermed får de mulighed for at møde gamle kammerater og tale om fælles minder - uden damerne afbryder.

- Det handler om, at herrerne skal have en god oplevelse og et godt grin. De er vilde med temaet, som giver en ekstra dimension til arrangementet, de glæder sig rigtig meget allerede, fortæller Helle Pia Christiansen fra Aktiviteter i Plejeboliger. 

Eftermiddagen byder også på diverse mand-til-mand–konkurrencer. Bl.a. skal der konkurreres om, hvem der er bedst til at slå søm i. Derudover er der musik under maden, efterfølgende optræder Lars Arvad fra Odense Vinterrevy med ”Sommer i Tyrol” og til kaffen er der igen musik ved Swingtetten.

Tid og sted
Herrefrokosten foregår på Møllekroen i Bullerup, Brolandvej 7, 5320 Agedrup.
Festlighederne starter kl. 12.00 og slutter kl. 16.00 onsdag den 28. november.

Yderligere information
Helle P. Christiansen
Tlf. 20 48 16 24
Mail: hepc@odense.dk