Spring til indhold
Nyhed

Torsdagskoncert_marie_key_mfl

24-07-2012

Sommerens sidste torsdagskoncert afsluttes med manér, da vi kan invitere til ”an evening of fine young ladies”. Denne aften kan du opleve tre kunstnere der tolker musikken med store forskelligheder og nuancer, men én ting har de dog tilfælles og det er TALENT!

Så kom i Kongens Have og gør også den sidste Torsdagskoncert til en fest!

 

Tid og sted: Torsdag d. 2. august, kl. 19 i Kongens Have

 

Arrangementet er gratis.

 

Torsdagskoncerterne arrangeres af Odense Kommune Kultur

 

 

Præsentation af kunstnerne:

 


Marie Key
:

Genre: Modern-style-country-Copenhagen city-pop

 

Marie Key er en dansk musiker fra København, der er kendt som frontfigur i Marie Key Band.

De har spillet masser af koncerter på københavnske caféer og spillesteder, men er nok mest kendte for deres medvirken i "KarriereKanonen 2005", hvormed de fik deres kommercielle debut. Bandets debutalbum ”udtales ['kæj]” udkom d. 6. februar 2006.

 

Marie Keys musik læner sig genremæssigt op ad den moderne troubadour-stil og kan sammenlignes med kunstnere som Rasmus Nøhr og Tobias Trier.

Marie Keys sjove og intelligente tekster handler om de små og store ting i hverdagen. I teksterne møder vi personer som 5-årige og styrketrænende "Per", der skal fortælle sin far at han hellere vil gå til dans (inspireret af Maries morbror Per Key), "Mormor", der bilder sig ind at hendes barnebarn endelig er blevet forlovet og i "Frank" fortæller Marie om Frank Jensen og Socialdemokratiets formandsopgør.

 

http://www.mariekey.dk/

 


Mathilde Falch
:

Genre: Rock/pop

 

Mathilde Falch, datter af Michael Falch, hitter lige nu med sangen ”Lad Mig Gå Fri” fra det anmelderroste album af samme navn.

Mathilde Falch har siden 2008 turneret Danmark rundt med sine egne sange og har i øvrigt

afvist branchens genveje og i stedet valgt den 'gammeldags facon', hvor hun via sine koncerter langsomt bygger et publikum op.

Mathilde Falch ved, hvad hun vil med sine sange og karriere, og hun ønsker ingen indblanding udefra. Derfor har hun valgt at oprette sit eget pladeselskab og finansierer selv produktionen af debutpladen.

 

http://www.mathildefalch.dk/

 

Pil & Liv Trio:

Genre: Folk-indiepop

 

Pil & Liv er søstre, de er med på soundtracket til Undskyld Jeg Forstyrrer, og er i øjeblikket aktuelle med deres debutplade Hangovers.

Væbnet med blot en enkelt akustisk guitar og to smukke og meget originale stemmer leverer søskendeparret Pil & Liv deres bud på en personlig indiepop med let svævende melodier og tekster fulde af tung ulykkelig kærlighed.

De to unge kvinder, der bor i Aarhus, men er vokset op i Møgeltønder, Portugal, Tanzania og Mozambique, er dog også ret humoristiske, og deres koncerter er altid fyldt med snak, hvilket skaber et helt specielt nærvær.

 


www.myspace.com/pilandliv