Spring til indhold
Nyhed

Torsdagskoncert_Blues_2012

13-07-2012

Torsdagskoncerten vil denne gang blive et virkelig interessant studie i blues-musikkens mange ansigter og de forskellige måder, blues bliver udøvet på. Det eneste der går igen hos aftenens kunstnere er, at de alle er enestående, dygtige og kompetente.

Så kom i haven og nyd en aften med bragende flot og meget varieret blues.

 

Tid og sted: Torsdag d. 19. juli, kl. 19 i Kongens Have

 

Arrangementet er gratis.

 

Torsdagskoncerterne arrangeres af Odense Kommune Kultur

  

Præsentation af kunstnerne:


Magic Slim & The Teardrops

Magic Slim er født i Mississippi, men har levet en stor del af sit liv og lagt sit hjerte i Chicago   - han er kendt for at have udtalt "I've got the blues deep down in my heart and I'll keep on playing ’till I can't no more".

Magic Slim er en sand legende indenfor blues-musikken og han har over 30 albums på sit CV.

Gennem rigtig mange år har han turneret kloden tynd med sin elegante Chicago-blues og overalt er han mødt af et utal af begejstrede publikummere.

http://www.magicslimblues.com/

 

Rock Nalle & His Crazy Ivans

Med sit nye samarbejde med Dion Egtved på bas, Ivan Sand på rytmeguitar og ikke mindst Henning Kaae på leadguitar har Nalle fundet tilbage til en musikstil, der klæder hans vokal og som han i øvrigt elsker at synge.

Det nye album med den betegnende titel Back To The Roots blev udsendt tidligere på året, og den rummer en perlerække af klassikere indenfor blues og rock, hvoraf der med garanti vil blive præsenteret en del smagsprøver.

http://www.nalleandhiscrazyivans.dk/backtotheroots.html

 

Simon Høirup Band

Simon Høirups iørefaldende guitarspil og nye kompositioner er fundamentet i dette spændende blues / fusions band fra Odense. Inspirationen kommer fra rock, blues og ballader. Musikken spænder vidt med Nicolai Funchs dynamiske og levende trommer, Ole Sveigaards dybe og stabile bas og Martin Kaufmanns følsomme og snerrende Hammond og som prikken over i’et medbringer bandet den fremragende sangerinde Joan Westgate.
Link til Simon Højrup