Spring til indhold
Nyhed

Superswingende WonderBrazz

09-03-2012

Efter tretten år og hele syv cd’er på gaden, hvoraf de to seneste - "Exercise" og "Live Aber Genau" - udkom i januar i år, og med mere end 600 koncerter i Danmark og i udlandet, er der stadig knald på hos den danske New Orleans inspirerede funk-/jazzsekstet WonderBrazz.

Som altid står den hos WonderBrazz på den bedste cocktail af 60’ernes boogaloo, soul og acid jazz, 70’er funk, groovy clubstemning, bevægende ballader og topswingende New Orleans 2nd line.
 

Tre gange blank messing, to trommeslagere og en hammondorganist udgør tilsammen WonderBrazz, som stadig efter tretten år på banen er et band med masser af højt humør, energi og entusiasme, der umuligt kan undgå at smitte af på publikum.
 

WonderBrazz er garant for en god portion funky vanvid, og bandets meget åbne koncertform virker på alle aldre af publikum - om cpr-nummeret så siger fire eller firs år!
 

Og så giver WonderBrazz altid masser af valuta for pengene, da orkesteret har det med at spille lange koncerter.


I selskab med WonderBrazz bliver man aldrig snydt for en forrygende koncertoplevelse! NB: Eneste koncert på Fyn i første halvår af 2012!

Koncerten er støttet af Odense Musikudvalg og Statens Kunstråds Musikudvalg.

WonderBrazz er:

Peter W Kehl – Trompet, Ola Åkermann – Trombone, Stig Naur - Sax/Voc, Henrik Kjelin – Orgel, Martin Seidelin – Percussion og Esben Duus – Trommer

Kontakt:

Peter Widmer
Kommunikations- og kulturmedarbejder
Vollsmose Kulturhus
Vollsmose Allé 14, postboks 48
5240 Odense NØ

Tlf.: Direkte: 6375 0882
Mail to: pawi@odense.dk