Spring til indhold
Nyhed

Stærk profil til Odense Kommune

30-01-2012

Ældre- og Handicapforvaltningen har ansat 43-årige Louise Thule som chef for Kortere og Længerevarende rehabiliteringsforløb. Hun starter 1. marts 2012.

Louise Thule kommer fra en stilling som rehabiliterings- og projektchef i Fredericia Kommune, hvor hun bl.a. har haft ansvaret for innovationssatsningen ’Længst muligt i eget liv’, der bl.a. har fokus på trænende hjemmehjælp.

Solid erfaring med rehabilitering
Louise Thule har en sundhedsfaglig kandidatgrad (cand. scient. san.) og er oprindeligt uddannet fysioterapeut. Hun har i hele sit virke haft fokus på den rehabiliterende indsats. I 2003 skiftede hun fra at være udøvende i praksis til at arbejde strategisk og udviklingsorienteret med rehabilitering, først i Kolding Kommune, siden til sin nuværende stilling i Fredericia, hvor hun har været ansat siden 2008.

- Louise Thule besidder stærke strategiske og innovative kompetencer og har bevist sin evne til at omsætte vision til praksis i sit virke i Fredericia. Desuden har hun de nødvendige erfaringer med at tænke indsatser på tværs og hele vejen rundt om den enkelte borger. Derfor glæder jeg mig til at få hende med på holdet, udtaler adm. direktør Helene Bækmark.

I front for ny afdeling
Ældre- og Handicapforvaltningen har pr. 1. januar 2012 gennemført en gennemgribende organisationsændring. Louise Thule bliver chef for den afdeling, der skal tage hånd om kortere og længerevarende rehabiliteringsforløb. En afdeling, hvis fornemmeste opgave bliver at hjælpe borgere til igen at kunne klare sig helt eller delvist uden hjælp fra kommunen.

- Den nye organisation giver mulighed for at skabe ny og mere værdi for borgerne, for medarbejderne og for kommunens økonomi. Rammen er sat, retningen er tydelig. Modet til at gå radikalt til værks er til stede, og ambitionsniveauet er højt. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang, udtaler Louise Thule.

Privat bor Louise Thule i Fredericia med sin mand og tre børn.

Yderligere oplysninger
Adm. direktør Helene Bækmark, mobil 51777325
Louise Thule, mobil 41177019