Spring til indhold
Nyhed

Levende rock-legender i Kongens Have

05-07-2012

Aftenens koncert bliver en aften i 60´er rockens tegn. Udover det verdenskendte band THE ANIMALS vil et par af byens egne legender give publikum en uforglemmelig aften.

I samarbejde med foreningen Rock med Rynker, præsenterer Torsdagskoncerterne et bud på de allerbedste 60´er band fra Odense, nemlig The Spacemakers og Jackson Garden.

 

Så kom i god tid og nyd venner og families hyggelige selskab til fed musik mellem grønne træer – det bliver en glad og energisk aften!


Tid og sted: Torsdag d. 12.juli, kl. 19 i Kongens Have i Odense

Arrangementet er gratis.

Torsdagskoncerterne arrangeres af Odense Kommune Kultur  

 


Præsentation af kunstnerne:


The Animals 

Engelsk rock-band dannet i 1962, som hentede sin musikalske inspiration fra den amerikanske bluesmusik og som i dag består af Mickey Gallagher, Pete Barton, John Steel og John Williamson. Gruppen er kendt for hits som “House Of The Rising Sun", "Don´t Let Me Be Misunderstood", "We Gotta Get Out Of This Place",  "Don´t Bring Me Down", "San Franciscan Nights" og "Sky Pilot".

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Animals


The Spacemakers

Rigtig 60´er musik - pigtråd – rock´n´roll - m.m. leveres mere autentisk end med dem, der var med til at skabe musikken.
Fynsmestrene i pigtrådsmusik 1965 ved, hvordan den originale "tresser" musik skal spilles. Der er altid fuld fart på og gang i vippefødderne, når SpaceMakers fyrer den af.

http://www.spacemakers.dk/

 

Jackson Garden

Gruppen kendt for et repertoire af R&B og soul, og desuden spiller de en del selvkomponerede numre. Var meget populære i Odense, men også det øvrige Fyn og dele af Jylland havde bud efter bandet, der altid har været kendt for at spille med stor entusiasme.

http://www.rockmedrynker.dk/Bands/Jacksons_Garden.htm

 

 


Kontaktinformation

 

Kulturkonsulent Allan Norman

Odense Kommune Kultur

Direkte telf. 6551 2812

mailto:anr@odense.dk