Spring til indhold
Nyhed

Oplev vinterferien på nettet

17-02-2012

På vinterferiesiden på oplev.odense.dk får du hurtigt et overblik over det væld af aktiviteter, som Odense byder på. Her er inspiration til aktiviteter for hele familien og overblik over arrangementer for børn. Er økonomien i krise, så lad pungen blive i lommen og klik ind på oplev.odense´s guide over gratis oplevelser i vinterferien.

For Odense Kommune har målet med oplev.odense hele tiden været at give borgerne en samlet, bred indgang til byens store og små oplevelser året rundt, hvad enten det handler om natur, kultur eller byliv.

Set i det lys er oplev.odense allerede en succes. Kun ½ år gammel har flere end 45.000 personer besøgt hjemmesiden. Det er 3 gange så mange besøgende som på kultur.odense.dk, der var forgænger for oplev.odense.dk og havde et mere ensidigt fokus på kulturoplevelser.

Flere og flere erhvervsdrivende, kulturarrangører, institutioner og foreninger får løbende øjnene op for oplev.odense´s potentiale og lægger deres oplysninger om arrangementer ud på siden. At arrangementer fra så mange forskellige aktører kan findes samme sted, gør det lettere for borgerne at få et samlet overblik.

Oplev.odense har også allerede fået et nyt skud på stammen: Undersiden Byens Unge, der drives af Ungdomshuset og samler information om oplevelser for målgruppen 14-25 år. Byens Unge føjer sig til rækken af tema-undersider på oplev.odense: Børn, StudiebyenUd i det fri og Byliv.

Oplev.odense.dk er en ung side med vokseværk og stor succes!

Se mere på
http://oplev.odense.dk/ 

Kontaktinformation
Kulturkonsulent og webredaktør Dyveke Skov Larsen
Odense Kommune, Kultur
dysla@odense.dk
65 51 28 07