Spring til indhold
Nyhed

Ny projektchef ansat til Campus Odense Development

14-08-2012

 

Odense opruster arbejdet med tiltrækning af nye virksomheder

Ny projektchef ansat til Campus Odense Development: Mette Nordal Reebirk er udnævnt til projektchef for Campus Odense Development, hun tiltræder den 15. august 2012.

 

Visionen for Campus Odense er, at det i 2015 er det foretrukne etableringssted i Danmark for virksomheder, der arbejder inden for sundheds- og velfærdsteknologi – og ditto internationalt i 2025. Som et led i at realisere det mål er Mette Nordal Reebirk blevet ansat til at stå i spidsen for Campus Odense Development.

 

- Mette Nordal Reebirk har en udpræget forretningsorienteret profil, og har god erfaring med at koble forretningsmæssige muligheder og investeringsvillige virksomheder og organisationer. Hun er derfor den helt rigtige til at stå i spidsen for Campus Odense Development, og jeg er overbevist om, at hun vil forstå at skabe den nødvendige fremdrift, så vi får udviklet Campus området til det vækstcenter, det har potentialet til at blive, siger stadsdirektør Jørgen Clausen, på vegne af styregruppen bag Campus Odense Development.

 

Mette Nordal Reebirk har arbejdet strategisk med kommunikation og forretningsudvikling i godt 20 år. Ledelse, internationalisering, kommunikation, innovation, forretningsudvikling og fundraising har været centrale elementer i hendes karriereforløb.

 

Før ansættelsen hos Campus Odense Development har Mette Nordal Reebirk blandt andet drevet sin egen virksomhed Reebirk, hvor hun har arbejdet med at rådgive omkring karriereudvikling og fundraising. Hun har tidligere arbejdet med at tiltrække internationale investorer til Hovedstadsregionen i sit arbejde som Business Developer i Copenhagen Capacity, og hun har arbejdet med at skabe internationale business netværk blandt andet i sit arbejde som Director of International Affairs, RUC, og gennem sit arbejde som International Development Director for Copenhagen Business School.
 

Mette Nordal Reebirk vil fra 15. august referere til styregruppen for Campus Odense, hvor parterne bag Campus Odense Development er præsenteret.
 

 

Organisatorisk vil Mette Nordal Reebirk blive tilknyttet Bystrategisk Stab i Borgmesterforvaltningen, hvor hun vil referere til Anne Velling, Chef for Bystrategisk Stab.

Fakta

  • Mette Nordal Reebirk skal stå i spidsen for Campus Odense Development, der er en nyetableret enhed, hvis primære fokus vil være at opsøge og tiltrække investorer og virksomheder med henblik på etablering i Campus Odense eller Forskerparken.

 

  • Parterne bag Campus Odense Development er Odense Kommune, Odense Universitetshospital, Syddansk Universitet, University College Lillebælt, Freja Ejendomme A/S, Ejendomsselskabet den Fynske Forskerpark A/S og Region Syddanmark.

 

Kontakt

Jørgen Clausen. Tlf.: 65 51 10 00. E-mail: jc@odense.dk