Spring til indhold
Nyhed

Lørdagskoncert på Amfiscenen med supreme sangerinder

02-08-2012
Det er Songwriters Circle i Odense, der som medarrangører af denne lørdagskoncert har udvalgt de to interessante navne indenfor deres eget musikområde:  

Julie Michelsen er uddannet på det jyske musikkonservatorium i Århus og har spillet på flere musikalske strenge i sin karriere.
Hun har medvirket på en lang række cd-udgivelser, både som fast medlem af diverse grupper, som soloartist og som korsangerinde.
Hendes andet og seneste soloalbum udkom i foråret 2012 med titlen ”Julie Michelsen”.
I begyndelsen af 1990’erne dannede Julie gruppen ”Sugarshock” sammen med Camille Jones og var fra 1993 del af den satiriske vokalgruppe ”Venter På Far”.
I 2002 udgav hun to CD´er sammen med gruppen ”Love Julie”, hvor hun var frontfigur, komponist, sangskriver og primus motor.
Hendes første soloplade blev udgivet i 2006 med titlen ”The Saddest Songs In The World”.
http://juliemichelsen.dk/

Lunau er et kendt odenseansk folkband med Trine Lunau som frontfigur på harmonika og vokal. Foruden hende består bandet bl.a. af Peter Sund på akustisk guitar, dobro og mundharmonika.
Guitaren og harmonikaen danner et stærkt harmonisk akkompagnement til Trine Lunaus klare stemme. Musikken fremføres ærligt og vedkommende i et musikalsk, eftertænksomt og poetisk univers, der handler om kærlighed og alle dets nuancer, glæder og komplikationer. Lunau trækker referencer til den danske vise- og salmetradition samt amerikansk folk og country.
Deres debutalbum ”Når Engle Danser” blev udgivet i 2006, og i oktober 2011 udkom deres andet album med titlen ”Jeg tager dig med mig”.
http://www.trinelunauband.dk/
http://www.lunau-sund.dk/  


Lørdagskoncerterne er koordineret af Odense Kommune Kultur i samarbejde med forskellige koncertarrangører.
Koncerterne finder alle sted kl. 14 på Amfiscenen følgende dage i august:
Lørdag d. 11., lørdag d. 18. og lørdag d. 25. august.

Arrangementet er gratis. 


Kontaktperson
Kulturkonsulent Allan Norman
Odense Kommune Kultur
Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk