Spring til indhold
Nyhed

Kulturnat 2012 -tradition med nye oplevelser

30-08-2012Kommunens egne kultur-fyrtårne lyser flot denne aften: Brandts fejrer 25 års jubilæum med åbning af nye udstillinger, byens museer byder ind med et væld af spændende oplevelser. På Møntergården kan du besøge 1700-tals knejpen ”Den Fede Pony”, Musikbiblioteket slår til med Stjernekrig, og Kulturmaskinen og Farvergården sprudler af aktivitet og kulørte lamper hele aftenen med stort Cirkus Noir.

Og så gentages sidste års store succes: Odense Slot bliver atter oplyst i et fænomenalt 3D-show.

Derudover kan man opleve elektronisk performance-show på I. Vilhelm Werners Plads, åbent hus og retsspil i Retten i Odense, smuk korsang foran Odense Teater, åbent orgelhus i Ansgar Kirke, dansetelt på Flakhaven, gospelsang i Metodistkirken, nattens fortællinger i Mimeteatret, underholdende og labyrintisk forestilling på Momentum og utrolig meget mere.
Se hele programmet på www.oplev.odense.dk. Du kan også bladre i programfolderen online.

For større børn og unge er der også lagt op til en helt særlig eftermiddag med fuld fart på – bl.a. rap, dj, elektronisk musik, dans, kreativt håndværk, modelfoto, street og sportsaktiviteter til lands og til vands. Det er Ungdomshuset i Nørregade, der koordinerer eftermiddagens mange begivenheder. Programmet for større børn og unge er placeret flere steder i byen fra kl. 14-18.
Se aktiviteter for større børn og unge i folderen online

NB: Byens gratis citybus kører ekstraordinært fra kl. 18-22.30 på Kulturnatten.
Byens butikker, caféer, restauranter mm. er åbne som på en normal fredag - butikkerne til kl. 19.  

Det er Odense Kommune Kultur, der koordinerer Kulturnatten i samarbejde med byens mange kulturinstitutioner og foreninger.  

Kontaktperson
Allan Norman, Kulturkonsulent
Odense Kommune Kultur
Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk