Spring til indhold
Nyhed

Kim Larsen-fest samler yngre plejehjemsbeboere

04-12-2012

Efter en succesfuld 60er-fest i foråret har der været stor efterspørgsel på endnu en fest for beboerne på de odenseanske plejehjem. Disse forespørgsler er nu blevet hørt, og endnu et festligt arrangement er stablet på benene - denne gang med Kim Larsen-tema.
 

Omvendt aldersgrænse
Særligt for denne fest er, at der er fastsat en aldersgrænse for at komme ind – men nu hvor det er et plejecenter der holder festen, er der nærmere tale om en omvendt aldersgrænse. Man skal nemlig ikke være over 18, men derimod under 70 for at kunne deltage.

- Vi ønsker selvfølgelig ikke at være diskriminerende på nogen måde, så aldersgrænsen skal ikke ses som en forskelsbehandling, men et udtryk for at vi her har at gøre med et arrangement målrettet en bestemt gruppe, fortæller rehabiliteringsleder Vinnie Skovkjær, 'Aktiviteter i Plejeboliger'.

'Aktiviteter i Plejeboliger' står, som navnet antyder, bag en lang række aktiviteter og arrangementer for beboerne på de kommunale plejecentre. Af andre målrettede aktiviteter kan nævnes den årlige herrefrokost og nytårskuren for damerne.


Sådan skal herlighederne forløbe

Festlighederne foregår på Egmont Plejecenter, torsdag den 25. oktober, kl. 17.00- ca. 20.30. Temaet er Kim Larsen musik, som spilles af Peter Philipsen. Maden er dansk, og der deltager 47 beboere fra 18 forskellige plejecentre.

Yderligere information
Vinnie Skovkjær
Tlf. 65 51 33 03 / 22 49 33 02
E-mail: vh@odense.dk