Spring til indhold
Nyhed

Folkekær og musikalsk interessant start på Torsdagskoncerterne

28-06-2012

Neighbours and Friends er blevet ”verdensberømte” i Danmark gennem TV-programmerne på TV2 fra Marienhaven, hvor de foråret igennem har begejstret mange gæster med underholdende musikshows. Nu er de live i Kongens Have med stor musikalsk besætning, flot kor og en perlerække af gæstesolister.

 

Aftnen skydes i gang med det lokale band Handplugged, et 12 mands stort orkester, der vil varme publikum op med kendte og herligt svingende danserytmer.

 

Kom i god tid og nyd venner og families hyggelige selskab til fed musik mellem grønne træer – det bliver en herlig og glad start på årets torsdagskoncerter!

 

Aftenen er sponsoreret af Odense Bloddonorer.

 

Tid og sted: Torsdag d. 5.juli, kl. 19 i Kongens Have

Arrangementet er gratis.

 

 

Præsentation af kunstnerne: 

 

Helge Engelbrechtsen er en dansk komponist og sanger. Han er forsanger i gruppen Neighbours and Friends, der har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix fire gange. Bedste placering er nr. 2 i 2002 med sangen Alt mellem himmel og jord skrevet af bandmedlemmet Tommy Rasmussen. Dog står Helge Engelbrecht selv for langt størstedelen af Neighbours sange. 

Læs mere på: http://www.neighbours.dk/index.html 

 

Anne Dorthe Michelsen er kendt fra sin andel i Tøsedrengene, Venter på Far og sin solokarriere. Som helt ung slog Anne Dorte Michelsen igennem med gruppen Tøsedrengene, og fortsatte herefter med succes som solist. I 1992 skabte hun gruppen Venter på Far, der på humoristisk vis satte fokus på kønsrollerne og ligestilling. I 2008 skabte hun finanskrise-cabareten "Ude godt - penge bedst". Hun er desuden kendt som journalist, debattør, tv-anmelder og klummeskriver i flere af landets dagblade.

Læs mere på: http://www.annedortemichelsen.dk/ 

 

Viggo Sommer, der er en del af trioen De Nattergale, er både kendt for musik og komik. Publikum vil opleve en oplagt og reflekterende entertainer, som mestrer den fornemme kunst at bevæge sig mellem selvbiografisk materiale, vestjyske anekdoter og regulære løgnehistorier.

Læs mere på: http://web.mac.com/viggosommer2/Viggo_Sommer/Forside.html 

 

Kirsten Siggaard er vores allesammens Grand Prix darling, der sammen med Søren Bundgaard udgjorde duoen Hot Eyes. De deltog i det Danske Melodi Grand Prix fra 1983-1990, hvor de i ’84, ’85 og ’88 vandt med sangene ”Det' lige det”, ”Sku' du spørg' fra no'en” og ”Ka' du se hva' jeg sa'”. Kirsten Siggaard har desuden medvirket i flere teaterstykker og musicals, bl.a. har hun spillet hovedpersonen Edith Piaf i teaterstykket ”Piaf” på Det Ny Teater.

Læs mere på: http://www.kirstensiggaard.dk/ 

 

Tamra Rosanes er en dansk-amerikansk sanger og sangskriver. Hun kom til Danmark i 1972 og allerede i 1974 medvirkede hun på sit første album, ”Just Another Revolution” med Brødrene Olsen. Tamra Rosanes gik solo i 1987 med popalbummet ”22”. 1994 fik hun en Grammy for albummet Foot Loose, der blev kåret til Årets Danske Folk/Country/Blues Udgivelse. Sammen med Lis Sørensen og Sanne Salomonsen dannede hun i 2001 trioen Cowgirls.

Læs mere på: http://www.tamrarosanes.dk/