Spring til indhold
Nyhed

Efterlysning: Kandidater til Handicapprisen 2011

09-01-2012
På grund af et beskedent antal indstillinger har Odense Handicapråd valgt at udskyde fristen fra i dag, 9. januar, til 16. januar 2012. Samtidig efterlyser Handicaprådet kandidater fra det private erhvervsliv. Rådets formand Birthe Malling siger:

- Jeg er sikker på, at der findes private virksomheder i Odense, som løfter et socialt ansvar ved at beskæftige personer med handicap og integrere dem på arbejdspladsen. Handicaprådet vil meget gerne honorere disse virksomheder for deres indsats – men det kræver, at nogen indstiller dem.

Så hvis du har kendskab til eller er ansat i en privat virksomhed, som i det forløbne år gjorde en forskel for mennesker med handicap, opfordrer Odense Handicapråd dig til at indsende en indstilling.

Hvem kan indstilles til Handicapprisen?

Enkeltpersoner, foreninger, organisationer, institutioner eller virksomheder med adresse i Odense Kommune, som i særlig grad yder en indsats for, at handicappede kan deltage i samfundslivet på lige fod med andre.

Hvad får vinderen af Handicapprisen?

Vinderen får 10.000 kroner. Beløbet sponsoreres af Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense (LBR Odense).

Indsendelse af kandidatforslag

Forslag med en kort begrundelse for indstillingen sendes til Handicaprådets sekretariat via e-mail, gped@odense.dk. Senest 16. januar 2012.

Prisoverrækkelse

Afsløring af prisvinder og prisoverrækkelse foregår den 9. februar 2012 i forbindelse med Handicaprådets årlige temadag. Arrangementet finder sted i Salen, Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ.

Yderligere information

Formand for Handicaprådet, Birthe Malling, telefonnummer 65 94 35 27.