Spring til indhold
Nyhed

Uffe Steen holder Guitar Clinic i Vollsmose

03-02-2011

Her er en helt særlig chance for at få nogle fede tricks og tips af Danmarks nok bedste og mest alsidige guitarist, der også er en meget erfaren lærer. Mød op til undervisningen med din akustiske guitar.


Den venstrehåndede Uffe Steen har aldrig vendt guitarstrengene rigtigt, og spiller derfor på sin helt egen måde. Denne meget alsidige guitarist både kan og vil det hele, og så er han kendt for at kunne spille både smukt og melodisk, frækt, energisk og pågående.


Uffe Steen, der er født i Odense, men som har boet i Århus i mange år, er internationalt anerkendt som guitarist, komponist og improvisationsmusiker, og han har sit primære musikalske virke inden for blues- og jazzgenrerne - dog uden at være begrænset til disse på nogen måde.


Siden de tidlige 1970’ere har han medvirket på over 60 udgivelser både som solist og som sideman.


Uffe Steens seneste udgivelser tæller blandt andet cd’er med Uffe Steen Trio, Jens Jefsen Trio, Shades of Blue, Danish Music Awards-vindende The Blue Junction, Valdemar Rasmussen Trio, Indra, Circles og mange flere.


Uffe Steen har udgivet 4 cd’er i eget navn: "Hymn to Spring" ”Play,” ”Dust in My Coffee” og senest "Twangz". Han har desuden udgivet flere lærebøger i guitarspil og underviser blandt andet på Rytmisk Musikkonservatorium i Århus.


Uffe Steen har til koncerter og på cd’er spillet med internationalt kendte kunstnere som, Joye Baron, Jeff Ballard, Maria Bergman, Allan Botchinsky og Thomas Clausen.


Desuden har Uffe Steen spillet med Hal Galper,Lennart Ginman, Tim Hagans, Lars Janson, Jens Jefsen, Alex Acuna, David Liebman, Lars Møller, Adam Nussbaum, Alex Riel, Bob Rockwell, Jimmy Smith, Bernard Purdie, Peter Vuust, Hans Ulrik og mange flere.


Uffe Steen har desuden været flittig brugt som musiker til forestillinger på Aarhus Teater med over 15 forestillinger igennem årene.


Det er således en meget erfaren musiker og underviser, der afholder Guitar Clinic i Vollsmose Kulturhus den 24. februar 2011, kl. 17 – 18.

Peter Widmer
Kommunikations- og kulturmedarbejder
Vollsmose Kulturhus
Vollsmose Allé 14, postboks 48
5240 Odense NØ

Tlf.: Direkte: 6375 0882
Mail to: pawi@odense.dk