Spring til indhold
Nyhed

Tvillingekager til Odenses ældre

13-04-2011

Der er blevet kræset ekstra meget om den kage, som 1.500 af byens ældre har bestilt til kaffen i morgen. Det er Odense Kommunes Madservice, der har besluttet at festligholde den royale tvillingedåb med en særlig tvillingekage. En kage, der uden tvivl vil stå godt til kaffen, mens den royale barnedåb fylder sendefladen.

- Mange af vores kunder følger med i de kongelige begivenheder, derfor er den royale tvillingedåb på torsdag en oplagt anledning til at gøre noget særligt og samtidig vise, hvordan det offentlige og private kan arbejde sammen, fortæller funktionschef Karen Nymann, Madservice i Odense Kommune.Tvillingekagen
er kreeret i et samarbejde med Odense Chokoladehus og består af to kager i tre lag: En chokoladebund bagt af bl.a. 70 % schweizisk chokolade. Derpå en chokolademousse lavet af 70 % schweizisk chokolade. Og på toppen af den ene kage et lag af sød hindbærmousse, mens den anden kage har en frisk limemousse på toppen.- Chokolade er min verden. Og jeg indrømmer også gerne, at jeg har en sød tand. Så da jeg blev kontaktet af Odense Madservice, som gerne ville have min hjælp i forbindelse med deres udvikling af en kage til den kongelige tvillingebarnedåb, var jeg ikke i tvivl. Tanken om at udvikle en chokoladekage, udelukkende baseret på de bedste ingredienser, tiltalte mig meget. Så jeg er stolt over sammen med Odense Madservice at have udviklet tvillingekagerne, udtaler Thormar Thorbergsson, Odense Chokoladehus.


Pressen har mulighed for at være med,
når den står på tvillingekage og royal barnedåb på mange af Odense Kommunes plejecentre. Kontakt ledende økonoma for caféerne Helle Hejn på 20 65 44 80.


Fakta om Madservice

Madservice laver mad til ældre, der ikke selv kan sørge for madlavningen derhjemme og til beboerne på en række af kommunens plejecentre. Madservice har solgt 491 tvillingekager til borgere i eget hjem og 1009 tvillingekager til plejehjem/leve-bo/aktivitet og træning m.m.


Yderligere oplysninger

Funktionschef Karen Nymann, 65 51 36 00

Ledende økonoma, Helle Hejn, caféerne i Sundhed-Madservice, mobil 20 65 44 80