Spring til indhold
Nyhed

Moonjam og Bryan Rice åbner rækken af Torsdagskoncerter - nu med DJ

23-04-2011

 

Moonjam optræder til Torsdagskoncert i Odense

 

Moonjam har med sin helt egen markante og let genkendelige musikprofil været elsket hos et stort publikum siden deres storsucces sidst i 80’erne.

Og Moonjam er i øjeblikket stærkt tilbage på sin fine position i dansk rock med CD-udgivelsen ”Bandet og den uskyldige morder”. Deres unikke niche er et avanceret og nærmest symfonisk musikunivers, hvor der dog også er plads til den bredtfavnende rock/pop.

Moonjam er synonymt med brødrene Kærså (Morten, Rasmus og Mads), og de leverer et top tempofyldt koncertshow, der i den grad trækker på bandets kæmpe erfaring med at få magien til at udfolde sig i et formfuldendt sammenspil med publikum.


Bryan Rice sang sig ind i danskernes hjerter med “Breathing” ved Dansk Melodi Grand Prix i 2010, og det blev en ørehænger, som med det samme blev et kæmpe radiohit.

I efteråret udsendte han albummet ”Another Piece Of Me”, og det cementerede hans evne til at levere popballader, som går lige i hjertet.

Numre som ”No Promises” og ”Homeless Heart” har gjort Bryan Rice synonym med iørefaldende popbaskere.


STRÖM står stilmæssigt for moderne rock med en international lyd, og deres melodiske univers har danske tekster, der handler om skæbner, historier og stemninger. Gruppen har netop færdiggjort deres første album, der forventes at være på gaden sidst på sommeren.

DJ Dueholm vil fra kl. 18.00 diske op med godbidder fra hele sit repertoire af super dj-musik og således være med til at sætte Kongens Have i den helt rette musikalske stemning.

 

DJ Dueholm kommer fra AHP Artist, der er en sammenslutning af DJ´s i Odense, og hver torsdag vil der være en ny DJ klar til at igangsætte den musikalske fest i haven.