Spring til indhold
Nyhed

Pink Floyd Project – unik aften med sus af storhed i Kongens Have

23-04-2011

Pink Floyd Project stiller op med et tre timers show spækket med numre fra The Wall, Animals, Dark Side Of The Moon, Echoes, Wish You Were Here og The Division Bell suppleret af sjældne sager fra Roger Waters’ og David Gilmours soloplader. Det bliver en koncert både for Hr. og fru Floyd og for de rigtig kræsne. For det er langt fra kun de åbenlyse Pink Floyd-favoritter som Shine On, Money og The Great Gig In The Sky, der spilles i Haven, men også sange fra de hemmelige hulrum, hvor det stadig giver genlyd.

Kun Pink Floyd selv lyder mere som Pink Floyd end The Pink Floyd Project! Enkelte mener dog, at PFP her og der, gør det bedre end originalerne. Døm selv.


Wrong Side Of Vegas har de seneste år, spillet deres rock'n'roll et hav af steder blandt andet som opvarmningsnavn for Baby Woodrose, The Blue Van og norske Skambankt.

De fire bandmedlemmer fra Odense har tidligere udgivet en gratis download-ep "The Mothmaking Sessions", og i foråret udgav de deres første fuldlængdealbum ”WSOV” fra deres eget pladeselskab.

Lyden er ærkeamerikansk og sangene hårrejsende effektfulde. Midt i infernoet af huggende guitarer og distorted vokal fuld af nerve er der dog også plads til melodiske ballader i repertoiret.


DJ William Brown vil allerede fra kl. 18.00 sætte Kongens Have i den helt rette musikalske stemning med lækker dj-musik og lounge-mood.

DJ William Brown kommer fra AHP Artist, der er en sammenslutning af DJ´s i Odense og hver torsdag vil der være en ny DJ klar til at igangsætte den musikalske fest i haven.Pink Floyd Project: http://www.pinkfloydproject.dk/default.html

Wrong Side Of Vegas: http://da-dk.facebook.com/wrongsideofvegas

Find program m.m. for sommerens Torsdagskoncerter i Kongens Have i Odense:

www.odense.dk/torsdagskoncerter

www.facebook.com/torsdagskoncerterKontakt:

Allan Norman
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur, Plan & Byg
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk
Officielle digitale breve sendes til:kultur@odense.dk
http://www.odense.dk