Spring til indhold
Nyhed

Country Sisters – internationalt navn i Kongens Have

23-04-2011

Country Sisters gæster OdenseCountry Sisters, er et band, der faktisk har en længere historie – i over 30 år har CS, der består af 6 konservatorieuddannede piger, spillet overalt i verdenen med stor succes. Der er selvfølgelig sket løbende udskiftninger i besætningen gennem årene, men deres show er til stadig blevet bedre og mere professionelt.

De spiller ekvilibristisk selv alle instrumenterne, synger smukt flerstemmigt, de er i konstant bevægelse, og deres show rummer altid mange overraskelser.


Musikken er svingende, velklingende, rockende og humørskabende og repertoiret er selvfølgelig hentet fra deres 11 album-udgivelser. Når de runder Kongens Have den 21/7, kommer de lige fra koncerter i Frankrig, Østrig og Tyskland.


Gigi & The Farmers er et af de country bands i Danmark, som spiller en herlig forfriskende blanding af både det traditionelle og det nyere countrymusik.

Sangerinden Gitte (deraf navnet Gigi) Pedersen har formået at gøre bandet til en rigtig stærk formidler af countrymusikkens mange facetter, og orkesteret udstråler altid stor spilleglæde.


Gine Bryld er et forholdsvist nyt udspil på den danske singer-songwriter scene. Hun har skrevet musik en del år, og har også virket som sangerinde i forskellige bands med forskellige genrer, men sætter nu fokus på egne kompositioner.


DJ Moto vil allerede fra kl. 18.00 sætte Kongens Have i den helt rette musikalske stemning med lækker dj-musik og lounge-mood.

DJ Moto kommer fra AHP Artist, der er en sammenslutning af DJ´s i Odense, og hver torsdag vil der være en ny DJ klar til at igangsætte den musikalske fest i haven.Country Sisters: http://www.countrysisters.eu/

Gigi and The Farmers: http://www.gigifarmers.com/

Gine Bryld: http://www.myspace.com/gine2211

Find program m.m. for sommerens Torsdagskoncerter i Kongens Have i Odense:

www.odense.dk/torsdagskoncerter

www.facebook.com/torsdagskoncerter


Kontakt:

Allan Norman
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur, Plan & Byg
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk
Officielle digitale breve sendes til:kultur@odense.dk
http://www.odense.dk