Spring til indhold
Nyhed

Torsdagskoncert – med Dupstep fra byens professionelle orkester

23-04-2011

TipToeBigBand, der, om nogen er kendt for sin alsidighed, kreativitet og eksperimenteren med musikkens mange facetter, vil denne aften præsentere, en stilart der kaldes Dubstep – en betegnelse, der udspringer af elektronisk dub/garage, og som i øvrigt er yderst dansevenlig.

Med sig har TTBB denne aften to spændende gæstesolister Ena Egelund og Pops Janu, og der er stor garanti for kløen i benene for at komme til at danse.

Orkestret har således i mange sammenhænge optrådt sammen med gæstesolister – blandt navnene kan nævnes Marie Bergman, Tobias Trier, Steffen Brandt, Julie Maria, Lars Møller, Lasse Helner, Helle Hansen, Jesper Riis, Søren Møller og Dick Oatts..


Kris Herman er 40 år, og musikken er melodiøs musik, der ikke er ny-skabende på nogen måde, men den har til gengæld nerve. Han spiller på 19 festivaller denne sommer, han spiller hver fredag i Tivoli Friheden i Århus, og han nyder at spille – og så baserer han sin musik på ro, nærvær og kvalitet.


We Are hed tidligere Them Socks, men kendsgerningen er, at Odense og Kansas City her har et af de mest spændende og talentfuld bands. At gruppen så også performer på allerbedste vis, gør ikke oplevelsen dårligere, tværtimod – gruppen er igen klar til at erobre flere fans. Gruppen er i øvrigt på vej med deres debut-album.


DJ Ponsaing vil allerede fra kl. 18.00 sætte Kongens Have i den helt rette musikalske stemning med lækker dj-musik og lounge-mood.

DJ Ponsaing kommer fra AHP Artist, der er en sammenslutning af DJ´s i Odense, og hver torsdag vil der være en ny DJ klar til at igangsætte den musikalske fest i haven.

We Are optræder til Torsdagskoncert i Kongens Have