Spring til indhold
Nyhed

Tilmeld din film til OFF inden 1. april

01-04-2011

OFF11 løber af stablen 22. til 27. august og vil traditionen tro byde på nationale og internationale konkurrenceprogrammer, animationskonkurrenceprogrammer og et konkurrenceprogram for børne- og ungdomsfilm.

Programmerne vil som altid være spækket med sære, skæve, sjove og særdeles fantastiske kortfilm der konkurrerer om festivalens priser. Desuden vil der være et hav af spændende fokusprogrammer og andre sjove begivenheder, og der er helt sikkert noget at glæde sig til!

Gennemsyn af de mange tilmeldte film fra hele verden er allerede nu i fuld gang, og vi kan konstatere, at niveauet ligger langt over gennemsnittet. Den høje kvalitet i festivalprogrammet er sikret igen i år, men vi vil så gerne have det hele med, så skynd dig at tilmelde din film og spred gerne det glade budskab i dit netværk! Vi modtager kortfilm i alle genrer på maks. 30 minutter.

OFF har valgt at føre an på den digitale front i år og har som noget nyt valgt at køre helt digitalt med såvel tilmelding som upload af film på www.filmfestival.dk. Du kan læse meget mere om proceduren på nettet og frygt ej – det er nemt og sikkert! Hvis det forvolder de mindste problemer, så kontakt os!

Vi glæder os rigtig meget til at se din film!