Spring til indhold
Nyhed

Ti gode år i Tietgen Byen

08-09-2011

Med sin beliggenhed tæt ved motorvejen, den gode infrastruktur i området og de mange grønne arealer har Tietgen Byen meget at byde på. Det var Tool Denmark A/S de første til at se, men siden har flere og flere virksomheder fået øjnene op for områdets kvaliteter.

 
- At Odense er en interessant erhvervsby ses blandt andet i den udvikling, Tietgen Byen har gennemgået i de seneste godt 10 år. Både små og store virksomheder har fået øjnene op for området og Odenses kvaliteter, og i Odense Kommune arbejder vi målrettet på at styrke vores erhvervsinitiativer. Og så er det jo dejligt, at vi nu kan ønske tillykke med 10 års jubilæum til Tool Denmark, som var den første virksomhed i Tietgen Byen, siger Jan Boye, rådmand i By- og Kulturforvaltningen.

 

Fra prærie til by

 

I Tietgen Byens spæde begyndelse var Tool Denmark A/S som den ensomme cowboy på prærien kun ledsaget af Danske Fragtmænd, der bosatte sig i området få måneder senere. Billedet har dog siden ændret sig markant, og i dag er mange virksomheder skudt op i området, som Tool Denmarks produktionschef betegner som et af Danmarks flotteste erhvervsområder.

 

 
- Beliggenheden er perfekt, og vi har gode tilkørselsforhold og grønne områder med flotte cykelstier og belysning. Derudover ligger her mange spændende virksomheder, og uddannelsescenteret AMU-FYN. Vi mangler sådan set bare at være stolte af dette projekt, siger Jan Hansen, produktionschef medejer i Tool Denmark A/S og fortsætter, - De fleste af Tool Denmarks medarbejdere er opvokset i lokalområdet, så vi har alle virkelig været vidne til den store udvikling, hele området og Odense har gennemgået de seneste 10-15 år.

 

Et godt samarbejde

 

Virksomheden har også været tilfreds med samarbejdet med Odense Kommune og opfordrer andre i branchen til at bosætte sig i Tietgen Byen.

 

 
- Vi har været utroligt glade for vores ti år i Tietgen Byen, og gennem alle årene har vi haft et velfungerende samarbejde med Odense Kommune, der har været gode til at yde den hjælp, vi har brug for, siger Per Nobel direktør og medejer af Tool Denmark A/S.

 
- Vi er på nuværende tidspunkt kun få produktionsvirksomheder inden for metalbearbejdning i området, så jeg kan kun opfordre andre til at flytte herud, siger Claus Hansen, salgschef og medejer af Tool Denmark A/S.

I anledning af jubilæet holder Tool Denmark A/S åbent hus den 9. september kl. 12 – 16, hvor by- og kulturrådmand Jan Boye kommer forbi og ønsker tillykke.   
 

Fakta om Tietgen Byen

  • Tietgen Byen består af i alt 270 hektar jord 
  • Mere end 93 hektar er allerede solgt til virksomheder inden for logistik, distribution, forskning og udvikling.
  • Grundene er udstykket af Odense Kommune og ligger tæt ved motorvej E20 med egen afkørsel. 
  • Der er under halvanden times kørsel fra København, Århus, og den tyske grænse, og Tietgen Byen ligger desuden tæt på Odense Lufthavn. 

Læs mere om Tietgen Byen på www.tietgenbyen.dk

Fakta om Tool Denmark A/S

  • Tool Denmark A/S er en familieejet industrivirksomhed med 18 ansatte. 
  • Tool Denmark A/S er en af de få europæiske virksomheder, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af standard- og specialværktøjer inden for stanse- og bukkeværktøjer. 
  • Virksomheden har en stor og moderne maskinpark, som bliver udvidet i september. 
  • Tool Denmark A/S dækker meget bredt på det danske og europæiske marked.

Læs mere om Tool Denmark på www.tooldenmark.dk

Kontakt

Jan Boye, rådmand i By- og Kulturforvaltningen, e-mail: jb@odense.dk, tlf.: 20402912
Claus Hansen, medejer af Tool Denmark A/S, e-mail: ch@tooldenmark.dk, tlf.: 40283601
Pia Bay, kontorchef i Salg og Udlejning, e-mail: pbc@odense.dk, tlf.: 65512653