Spring til indhold
Nyhed

Stærkt program til studiestartsfest på bryggeriet

29-08-2011

De 3 herrer fra Turboweekend kommer til Odense med deres karakteristiske synthesizer-rock, og 3 P3 Guld priser i bagagen for at give en af deres anmelderroste koncerter.

Rockkvartetten The Blue Van har trukket fulde huse rundt om i landet med deres provokerende og energifyldte kombination af blues of rock. Efter de seneste år at have turneret USA og Asien tyndt, vender de nu tilbage for at bevise, hvorfor de af mange beskrives som værende Danmarks bedste live rockband. Kiss me Scarlett medbringer en blanding af 90´ernes vildskab og kærligheden fra 60´erne.

Det massive fremmøde sidste år gjorde, at studiestartsfesten måtte lukke dørene for dem, der kom for sent, og derfor opfordrer Albani og Studiebyen til, at man kommer i god tid for at kunne komme ind.  Der er plads til 5000 koncertgæster på pladsen.

 

Kommunikationskonsulent, Anita Skoven Jensen, fra Studiebyen Odense håber på, at sidste års succes gentager sig: ”Studiestartsfesten giver de studerende en fed fællesskabsfølelse og et godt indtryk af byen, når Odense på denne måde viser sig fra sin bedste side, og der dukker så mange tusinde mennesker op. Samtidig lægger de frivillige fra Studenterhus Odense et stort stykke arbejde i alt det praktiske, så der er god opbakning fra mange sider. ” 

 

Brand manager hos Albani Anders Hybholt glæder sig til at byde nye og nuværende studerende velkommen på bryggeriet til tre stærke navne. ”Det er fantastisk, at vi med dette tiltag kan være med til at skabe masser af liv i byen. Og festen fortsætter om fredagen med koncerten med Trentemøller, Oh Land og Darkness Falls – også på bryggeriet.”

 

Studiestartsfesten er et samarbejde mellem Studiebyen Odense, Albani og Studenterhus Odense.

Dørene åbnes kl. 17 og der er fri entré for alle

Brand Manager hos Albani Anders Hybholt tlf. 29 23 03 25

Projektleder på Studiebyen Odense Anita Skoven Jensen tlf. 30 71 81 23