Spring til indhold
Nyhed

Stella Polaris sætter strøm til Odense

03-08-2011

Arrangementet, som hvert år tiltrækker op til 10.000 gæster i Østre Anlæg i København, kommer nu for 2. gang til Odense, hvor det naturskønne Munke Mose lægger rammer til.

 

Arrangementet er gratis, og det henvender sig til alle aldersgrupper, som har lyst til en anderledes eftermiddag, hvor der bliver kræset for øjet, munden og øregangen. Stella Polaris er nemlig meget mere end musik - det er stemningen, det er samværet og ikke mindst de lækre drinks, de gode is og de afslappede, sommerlige rammer.

 

På plakaten er en række af de mest banebrydende artister indenfor den elektroniske scene, som suppleres af unikke live optrædener – oplev bl.a. Kalle B & Løwenstein, Rosa Lux feat. Alberte og Josefine Winding (Live), Mikael Møller (Live), Sidney Spaeth, Nicka, Lulu Rouge, Asle Bjørn.

 

Der bliver after party på Posten fra kl. 21.00 til 03.00, hvor chill-out’en skiftes ud med up-tempo rytmer, hvor du kan opleve Lulu Rouge, Sidney Spaeth, Asle Bjørn og Sven Houlberg

 


Bag om Stella Polaris

Stella Polaris’ musikalske idégrundlag bygger på chill-out/ambient musik, der er elektronisk musik med vægt på lydflader. Derfor egner netop denne genre sig fint til udendørs arrangementer, da musikken næsten falder i et med den omkringliggende natur – man blander stemningsfyldt elektronisk musik med komfortable grønne omgivelser og et strejf af solskin = Stella Polaris.

 

Arrangementet støttes af Odense Musikudvalg

 

Yderligere information på www.stella-polaris.dk 

Kontakt: Morten Østlund, daglig leder, spillestedet Posten, 63112724, morten@postenlive.dk.