Spring til indhold
Nyhed

Romie Romero Kvartet spiller i Vollsmose Kulturhus

23-02-2011

Tag med på en musikalsk rejse gennem Sydamerika med den chilenskfødte sangerinde og guitarist Romie Romero som rejseleder torsdag den 3. marts klokken 20 – 22 i Vollsmose Kulturhus, Store Sal. Entré: 40 kr.


Turen går fra Buena Vista Social Club på Cuba via Colombia, Peru og Brasilien til tangoens hjemland, Argentina.

Med sig har Romie Romero den virtuose russiske guitarist Vladimir Trishkin, bassisten Martin Ramsgård og percussionisten Fabian Werner.

Romie Romero kom til Europa som teenager, og endte i Danmark i 1994. Fra sin bopæl på Langeland har hun siden dyrket den latinamerikanske musik.


Først i trioen Chilli con carne, i Chidade og i den større gruppe Solo para hoy, der spillede musikken fra verdenssuccen Buena Vista Social Club.

Nu optræder Romie Romero med sin egen kvartet, der spiller musikken fra de to CD’er hun har udgivet i eget navn, Por ellos dos og Revolutio.


Romie Romero Kvartet fortolker både de store sydamerikanske klassikere fra 1920'erne og 1930'erne, kendte folkesange og moderne latino-hits fra i dag på deres helt egen måde.


Der er lagt op til en aften med store klassikere, inciterende rytmer og måske en dans, hvis man ikke kan holde fødderne i ro, og dét kan godt blive svært!


Koncerten er støttet af Odense Musikudvalg og Statens Kunstråds Musikudvalg.


Kontaktperson:

Peter Widmer
Kommunikations- og kulturmedarbejder
Vollsmose Kulturhus
Vollsmose Allé 14, postboks 48
5240 Odense NØ

Tlf.: Direkte: 6375 0882
Mail to: pawi@odense.dk