Spring til indhold
Nyhed

Prins Joachim og rådmand Jan Boye med til åbningen af Odense Havnekulturfestival d. 27. maj

24-05-2011

I år får vi specielle gæster til åbningsceremonien
Udover rådmand Jan Boye, der åbner festivalen har velgørenhedsorganisationen Care inviteret deres protektor Prins Joachim til at deltage i åbningen af festivalen, og han har takket ja til at være med til at åbne og ønske festivalen held og lykke. Åbningsceremonien forgår kl. 17 på Albaniscenen ved Odense Havn.

Søren Ejlersen fra Aarstiderne laver afrikansk inspireret mad til fordel for Care  

Care deltager i år i festivalen med en mad-event i særklasse. I samarbejde med kok Søren Ejlersen fra Aarstiderne, der får en hjælpende hånd af elever fra Kold College bliver der grillet hjemmelavede pølser og serveret grønt og salater af gode økologiske råvarer. Overskuddet fra den lækre dansk-/afrikanske mad går til Care’s arbejde. Der kan smages på de fantastiske retter på lørdag d. 29. maj, hvor Søren Ejlersen er til stede hele dagen på Havnepladsen .

Festivalen startskud på længere samarbejde mellem Care og Korsløkke Ungdomsskole
Til festivalen bliver der opstillet indsamlingsbøsser i Skibssmeden og andre steder på festivalsområdet. Korsløkke Ungdomsskole har nemlig indgået en aftale med Care om at indsamle penge til Cares udviklingsprojekt i Niger over de næste to år.

Odense Havnekulturfestival
- en festival for skabende kultur ved Odense Havn

27. – 29. maj 2011

Odense Havnekulturfestival er en festival for skabende kultur, der i år afholdes for 6. gang. Festivalen er kendt for at have arrangementer der favner bredt og byder på så forskellige arrangementer som Fynske Smagsoplevelser, parkouropvisning, klatring over vand, tryllekunstner for de mindste og store rockkoncerter med bl.a. Veto.

www.havnekulturfestival.dk
PR & Markedsføring
Odense Havnekulturfestival
tlf: 26 12 78 32
 
Odense Kommune
Odense Havnekulturfestival
Sekretariatet Ungdomshuset Odense
Nørregade 60
63 75 68 20