Spring til indhold
Nyhed

...Og det var OB, olé, olé, olé!

21-11-2011

Som kulmination på dette års blå-hvide fodbold-tema afholder ’Aktiviteter i Plejeboliger’ det fjerde arrangement kun for fodboldglade mænd.

- I løbet af efteråret har herrerne været på stadion og set OB spille et par gange. Under kampene har de fået sig en håndbajer, og stemningen har været helt i top, fortæller Vinnie Skovkjær, der er daglig leder for 'Aktiviteter i Plejeboliger'. Hun fortsætter:

- For flere af deltagerne vil mødet med Richard Møller Nielsen være et gensyn. I forbindelse med en af de kampe, vi var til, var han til deres store begejstring ovre og hilse på.

En dag med blå-hvide farver
Havnens Gourmet i Åsum vil danne rammerne, når Richard Møller Nielsen fortæller fodboldhistorier fra gamle dage. Hjælperne og de frivillige vil i dagens anledning være iført OB-trøjer og –caps, og sammen med de fodboldglade deltagere skal der synges OB-slagsange med musik af 'Swingtetten'. En heldig deltager vil kunne gå hjem med en OB-trøje med alle spillernes autografer på.

Ricardo på hjemmebane
Richard Møller Nielsen har haft en lang og spændende karriere i fodboldens verden. Han har bl.a. spillet i OB og nåede at spille to landskampe, inden han måtte indstille karrieren pga. en skade. Siden har han besiddet trænerposter i både ind- og udland, og mest huskes han nok som den landsholdstræner, der indbragte Danmark europamestertitlen i 1992. Selvom han har været vidt omkring, er det ikke svært at høre, hvor han har hjemme, når han folder sig ud på sit karakteristiske, klingende fynske modersmål.

Tid og sted
Mandag den 21. november 2011 kl. 10.00-13.30, Havnens Gourmet, Ryttervejen 10, 5240 Odense NØ

Pressen er velkommen.

Program
Kl. 10.00 Richard Møller Nielsen hilser personligt på deltagerne, som ankommer i hold
Kl. 10.30 Foredrag med Richard Møller Nielsen
Kl. 11.30 Spisning og musik
Kl. 13.30 Tak for i dag

Kontaktinformation
Daglig leder af ’Aktiviteter i Plejeboliger’, Vinnie Skovkjær, tlf.: 65513303