Spring til indhold
Nyhed

OFF-kending tilbage på filmfestival i Odense

28-03-2011

Leder af Odense Internationale Film Festival (OFF) Birgitte Weinberger går på barsel 1. april og overdrager stafetten til en OFF-kending. Ann-Britt Nørgaard overtager opgaven og skal føre OFF11 (22.-27. august) sikkert i havn.

Festivalens leder har det overordnede ansvar for festivalens mange delelementer, og skal sammen med filmkonsulent Ulrich Breuning og programchef Kaspar Munk udvælge årets konkurrenceprogram.

Ann-Britt Nørgaard bor i Odense, er uddannet cand. mag og projektleder, og har tidligere, som henholdsvis festivalassistent og festivalleder, været med til at stable i alt 5 udgaver af Odense Internationale Film Festival på benene.

Med sit store kendskab og passion for OFF er Ann-Britt utvivlsomt en super afløser for Birgitte Weinberger. Fysisk kommer hun til at husere på Kulturmaskinens 4. sal sammen med resten af OFF teamet.

Ann-Britt arbejder til daglig som kommunikationsmedarbejder og webansvarlig i Finansministeriet, Slots- og Ejendomsstyrelsen i København, men er det næste halve år venligst udlånt til OFF.


Ann-Britt Nørgaard kan pr. 1. april kontaktes på arnoe@odense.dk eller telefon 65 51 28 21.