Spring til indhold
Nyhed

Odenses knarke kaster kugler

28-06-2011

Turneringen for byens mandlige alderspræsidenter blev spillet for første gang sidste år, hvor Plejecenter Svovlhatten løb af med pokalen. De er da også blandt favoritterne i år, og har allerede kvalificeret sig til finalen sammen med Hvenekilden, Lille Glasvej og Sanderum Plejecenter. I alt 75 mandlige beboere fra 18 plejecentre har deltaget i turneringen.

Her til formiddag afvikles de sidste indledende kampe på Egmont Plejecenter, og her kæmper beboere fra Enrum, Egmont, Sukkerkogeriet, Korsløkkehaven, Albanigade, Herluf Trolle og Frederiksbroen Plejecenter om de sidste to finalepladser.

Petanque-turneringen er en af 'Aktiviteter i Plejeboligers' initiativer målrettet mændene på byens plejecentre. Daglig leder Vinnie Skovkjær fortæller:

- Mange af de traditionelle sysler på plejecentrene er primært henvendt til kvinder, så vi gør meget ud af også at arrangere ting, der er målrettet de mandlige beboere. Fx skal vi også på fisketur med mændene her den 13. juli.


Mange aktiviteter hen over sommeren

'Aktiviteter i plejeboliger' kommer på alle Odenses plejecentre et par gange hver uge. Foruden de ugentlige aktiviteter på de enkelte plejecentre arrangerer de forskellige ting på tværs af plejecentrene. Her i sommermånederne er der mange aktiviteter på plakaten: Herre-fisketur (13/7), dametur til Frydenlund Fuglepark (20/7), tur til H. C. Andersen Festspillene (4/8) og tur til Blomsterfestivallen (august). Derudover er de sidste detaljer omkring et samarbejde med frivillige i Odense Zoo ved at falde på plads, så de regner også med at kunne tilbyde alle plejecentrene en tur i Zoo i løbet af sommermånederne.


Kontakt
Vinnie Skovkjær, leder af 'Aktiviteter i plejeboliger', tlf. 22 49 33 02