Spring til indhold
Nyhed

Odense Madservice kåres som Årets læreplads

04-11-2011

- Jeg fik en rigtig god oplæring, og de er utrolig søde til at tage sig af os og give os plads, fortæller ernæringsassistentelev Carina Hansen bl.a. om Odense Madservice i sin indstilling.

Carina Hansen har i sin praktikperiode hos Odense Madservice bl.a. oplevet, at der blev taget meget hensyn til hende, da hun startede op igen efter en længere sygdomsperiode:

- Jeg startede blødt op, og der blev taget hensyn til mig. Jeg fik bl.a. lov til at komme ned og stå der, hvor vi laver diætmad, hvilket gjorde, at jeg ikke skulle løfte tunge ting. Jeg synes, det er rigtig flot, at de behandler elever på den måde. De var også rigtig gode til at lære op, da jeg startede. De havde nogle helt klare og rigtig gode procedurer for oplæringen. Det var jeg meget positivt overrasket over, fortæller Carina Hansen.

Odense Madservice
Odense Madservice er Odense Kommunes egen madleverandør. De leverer mad til ca. 1150 odenseanere, og i køkkenet på Teknikvej i Odense, hvor Carina Hansen er elev, er der i alt 31 ansatte. Cheføkonoma Jette Eggers er utrolig stolt over kåringen som Årets læreplads 2011:

- Jeg er rigtig glad og meget stolt over Carinas indstilling, som har resulteret i kåringen. Det er dejligt, når det bemærkes og påskønnes, at medarbejderne i køkkenet gør et godt stykke arbejde.

Håber at gå videre
Odense Madservice er med kåringen i dag Svendborg Erhvervsskoles kandidat til den nationale kåring af Årets læreplads på Danske Erhvervsskoler, som finder sted den 24. november i København. Hvert år indstilles der på landsplan tre kandidater.

- Vi håber selvfølgelig at blive mellem de udvalgte tre, der går videre. Men ingenting er sikkert, understreger informations- og udviklingskonsulent Liv Grønvall Heide-Ottosen fra Svendborg Erhvervsskole.

Tid og sted
Kåringen af Årets læreplads 2011 finder sted i dag, fredag den 4. november kl. 9.30-12.00 på Svendborg Erhvervsskole, Skovsbovej 43, 5700 Svendborg.

Pressen er velkommen.

Kontakt
Cheføkonoma Jette Eggers, Odense Madservice, tlf. 30 24 68 34
Liv Grønvall Heide-Ottosen, informations- og udviklingskonsulent, Svendborg Erhvervsskole, tlf. 25 57 70 56