Spring til indhold
Nyhed

Nytårskur slår rekord

23-12-2011

Mens året går på hæld 29. og 30. december, er der munter stemning med sang og musik, når ”Aktiviteter i Plejeboliger” arrangerer dame-nytårskur. Deltagerne mødes på tværs af plejecentre på Havnens Gourmet og nyder hinanden i festligt lag. Dame-nytårskuren 2011 har rekord med 218 deltagere.

Damerne skal i byen og klædes om
Der er en voksende interesse for arrangementet år for år, og damerne snakker meget om nytårskuren – og på selve dagen smukkeserer de sig. 

 - Damerne er begyndt at snakke mere sammen på tværs af plejecentrene. Og det her med at vi damer skal i byen og klædes om, glemmer vi ikke lige, heller ikke når vi kommer op i årene, fortæller daglig leder af ”Aktiviteter i Plejebolig” Vinnie Skovkjær med et smil.

Nytårskuren forløber fra kl. 12.00 til 16.00 den 29. og igen den 30. december. Den 30. december holdes nytårstalen af rådmand Jane Jegind (V). Ellers står den på god middag med fællessang og musik fra Swingtetten og Arne Lundemann.

Festivitas og anden komsammen
Udover nytårskuren står ”Aktiviteter i Plejeboliger” også for to gange om ugen at komme rundt på byens kommunale plejecentre. Bl.a. laver de gymnastik med beboerne, spiller kort, går ture, læser højt, tager på udflugter osv. Desuden afholdes forskellige arrangementer til fælles interesse, fx den årlige musikfestival, sportsdag og herrejulefrokost.

Tid og sted
29. og 30. december kl. 12.00-16.00 på Havnens Gourmet, Ryttervejen 19, Odense NØ

Pressen er velkommen.

Kontakt
Vinnie Skovkjær, daglig leder af ”Aktiviteter i Plejeboliger”, tlf. 22 49 33 02