Spring til indhold
Nyhed

Nye sange fra Simon Højrup Band i Vollsmose Kulturhus

25-10-2011

Den anerkendte odenseanske guitarist, komponist og orkesterleder Simon Høirup, der gennem årene har spillet med et utal af både danske og udenlandske top-musikere, har også i flere år haft sit eget band.

 

Besætningen har varieret lidt, men faste medlemmer har hele vejen igennem været Ole Sveigaard på bas og Martin Kaufmann på orgel. Hertil kommer trommeslageren Per Simonsen.

 

Bandets nye frontfigur er den karismatiske sangerinde Joan Westgate, som er født i Odense og nu bosat i København.

 

Siden år 2000 har bandet indspillet 4 solide CD'er. Debut-albummet ”Strongly Related” fik fine anmeldelser. For eksempel skrev GAFFAs anmelder om orkesterlederen: ”Simon Høirup svinger spaden med bravour.”

 

De følgende tre cd’er høstede også anmelderroser; bl.a. albummet ”May You Find,” som er indspillet sammen med Elvis Presleys klavermand David Briggs i hans studie i Nashville.

 

Bandet har spillet en lang række jobs som opfølgning på CD udgivelserne og har bl.a. haft titelnummeret fra albummet ”Open Up” playlistet på DR P4.

 

Det er længe siden, at man har kunnet opleve Simon Høirup Band i Odense:

 

”Vi spillede nogle nye numre på Dexter til Songwriters Circle i april i år. Ellers er det 1½ år siden, at vi har stukket snuderne frem lokalt. Vores sidste runde jobs i efteråret sidste år havde nemlig ikke Odense på listen,” siger Simon Høirup.

 

Imidlertid får man nu en enestående chance for at høre Simon Høirup Band i Vollsmose Kulturhus, hvor Simon Høirup vil trykke den af sammen med sit super-sammentømrede band og diske op med en gang melodisk rock med funky rytmer og bluesy toner.

 

Der er publikumsadgang fra kl. 19:30.